Persbericht

Velp, 11 april 2001

Grafisch Adviescentrum Bosmann en Graphic Care samengevoegd tot Comparion

Vanaf 9 april jl. hebben Grafisch Adviescentrum Bosmann en Graphic Care hun krachten gebundeld en zijn zij samengevoegd tot één organisatie. De naam van deze nieuwe organisatie is Comparion. De naamsverandering en de krachtenbundeling zijn gisteren tijdens een introductie-evenement bekrachtigd.

Comparion richt zich op het faciliteren, beheren en inkopen van grafi-media en afgeleide diensten. Door inzicht te hebben in de logistieke processen van onze opdrachtgevers, zorgt Comparion voor een maximaal rendement. Promotioneel drukwerk, handelsdrukwerk, DTP-diensten, nieuwe media, en het hele beheer en distributie hiervan, zijn ondergebracht binnen Comparion. Inzicht en rendement zijn de belangrijkste kernwaarden en komen terug in alle uitingen.

Voor meer informatie over Comparion kunt u onze website bezoeken, www.comparion.nl. Bij Danielle Hooymans kunt u terecht voor meer informatie.

Ook kunt u bij haar een persmap aanvragen.

Wij nodigen u uit voor een interview met de directie van Comparion. Lex Bosmann en Mark Notten staan u graag te woord over deze nieuwe organisatie en hun toekomstvisie.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Danielle Hooymans.