Tangram ontwikkelt carrièresite voor de Rijksoverheid

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft op 9 april jl. Tangram uit Zeist de opdracht gegund de nieuwe carrièresite voor de Rijksoverheid te ontwikkelen. De site wordt eind juni gelanceerd en heeft als werktitel "werkenbij.nl". De Rijksoverheid wil zich positioneren als aantrekkelijke en veelzijdige werkgever in de huidige krappe arbeidsmarkt. Deze carrièresite is hiertoe een aanzet. Op dit moment zijn bijna 200.000 mensen werkzaam bij de Rijksoverheid.

Alle vacatures van de Rijksoverheid op één site
De carrièresite fungeert als hét arbeidsmarktplatform voor de gehele Rijksoverheid. Elk ministerie behoudt binnen de carrièresite haar eigen identiteit, maar geniet wel de voordelen van gezamenlijke presentatie van alle vacatures.
Bezoekers van de site krijgen hierdoor voor het eerst inzicht in het totale vacatureaanbod van de Rijksoverheid. Men zal de beschikking krijgen over een geavanceerd matchingsysteem, wat de meest individueel toegespitste vacatures uit het totale aanbod voor de bezoeker selecteert. Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk een gebruikersdossier aan te maken en heeft de carrièresite een veelheid aan arbeidsmarktinformatie te bieden.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft de opdracht voor ontwerp en ontwikkeling van de carrièresite in februari van dit jaar Europees aanbesteed. Tangram is na een pittig offertetraject uitgekozen deze te bouwen. Als marktleider op het terrein van HRM-software en gesteund door veel kennis van koppelingen met Internetsites bleek Tangram de meest geschikte kandidaat.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: de heer W. van Leerdam of de heer M. van Eck, tel. 030-6919171

Wilt u de tekst van dit persbericht digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail naar NPeek@Tangram.nl of bel ons op tel. 030-6919171.