Gemeente Lisse

WET MILIEUBEHEER

Kennisgeving
Verleende vergunning
Wij hebben -onder oplegging van een aantal voorschriften in het belang van de bescherming van het milieu- een vergunning verleend aan Sintmaartensdijk Aardolieprodukten B.V. voor het veranderen van een groot- en kleinhandel in aardolieprodukten, op het perceel Meer en Duin 14-18 te Lisse.

De veranderingen zijn:

het wijzigen van de inrichtingsgrenzen het vermeerderen van de vergunde voorraad het aanvragen van een 1.200-liter tank voor petroleum.

De vergunning is t.o.v. de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Inzage
De beschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen ter inzage van 13 april 2001 tot en met 24 mei 2001 bij de afdeling Milieu en Bouwkunde:


- op werkdagen van 08.30-12.30 uur en

- na telefonische afspraak (telefoon 43 31 82) op werkdagen van 13.00-17.00 uur en iedere donderdagavond.

Op verzoek kunt u een mondelinge toelichting op de stukken krijgen.

Beroep
Tot en met 24 mei 2001 kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij in een eerder stadium redelijkerwijs niet in staat zijn geweest bedenkingen in te dienen, tegen het besluit beroep instellen. Dit moet bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De vergunning wordt onmiddellijk na de beroepstermijn van kracht tenzij:

vóór deze datum een verzoek om schorsing of voorlopige voorziening is gedaan. Dit verzoek moet u richten aan de Voorzitter van de hiervoor genoemde Afdeling. De vergunning wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist;

nog geen bouwvergunning is verleend.

Melding
Wij hebben een melding op grond van artikel 8.41 van de Wet milieubeheer ontvangen van:

Fred de Meulder Export B.V., Achterweg-Zuid 33, (Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer).

Op deze niet-vergunningplichtige inrichting zijn de algemene regels van toepassing, zoals die staan vermeld in het eerdergenoemde besluit.