Hubsquare eerste officiële partner van SAPMarkets Nederland

's Hertogenbosch, 11 april 2001 - Vandaag tekenen SAP Nederland en Hubsquare, gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van digitale marktplaatsen, de eerste officiële partnerovereenkomst in Nederland met betrekking tot SAPMarkets, de dochteronderneming van SAP die zich volledig richt op marktplaatsontwikkeling en marktplaatstechnologie. SAPMarkets bouwt momenteel een partnernetwerk om te kunnen voldoen aan de te verwachten grote vraag naar digitale marktplaatsen en de daarvoor benodigde software. SAPMarkets werkt al enkele maanden samen met Hubsquare en de vandaag getekende overeenkomst bestendigt deze samenwerking.

Beide partijen gaan samenwerken op het gebied van business development met als doel om de marktplaatstechnologie van SAPMarkets in te zetten voor zowel de nieuwe als bestaande marktplaatsen van Hubsquare. In het kader van de overeenkomst zal SAPMarkets Hubsquare als haar partner bij (potentiële) klanten onder de aandacht brengen. Hubsquare heeft voor de oplossingen van SAPMarkets gekozen omdat SAPMarkets naast de standaard functionaliteit voor een marktplaats tevens uitgebreide functionaliteit biedt voor collaboration en supply chain management. Ook zorgt de diepe intergratie met de back-office (ERP) systemen voor maximale toegevoegde waarde voor klanten van de marktplaats.

In haar bijna tweejarige bestaan heeft Hubsquare een standaard proces voor business development ontwikkeld en heeft dit proces toegepast voor digitale marktplaatsen ten behoeve van de verpakkings-industrie, de markt voor versproducten, de mode, de sport en de financiële dienstverlening. Het hoogwaardige, gestandaardiseerde proces maakt het mogelijk in korte tijd een digitale marktplaats volledig op te zetten. De praktijkervaring die Hubsquare hiermee heeft opgedaan, levert het bedrijf een voorsprong op bij het ontwikkelen en realiseren van digitale marktplaatsen.