United Services Group

United Services Group is voornemens Drs. J.H. van Heijningen Nanninga te benoemen als lid van de Raad van Commissarissen

Zoals opgenomen in de op 9 april jl. geplaatste oproepadvertentie voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders maakt United Services Group N.V. (voorheen Unique International N.V.) bekend dat zij voornemens is om de heer Drs. J.H. van Heijningen Nanninga te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen zal daarmee worden uitgebreid van drie naar vier leden. Deze uitbreiding is wenselijk gezien de verdere expansie en verbreding van de activiteiten van United Services Group en zal tijdens de op 25 april aanstaande te houden Algemene Vergadering van Aandeelhouders aan de orde worden gesteld.

Joost van Heijningen Nanninga (54) beschikt over een brede expertise op het gebied van personeel en organisatie. Hij is werkzaam als partner van Egon Zehnder International en onder meer lid van de Raad van Commissarissen bij Exact Holding N.V., Krauthammer, Veen Uitgevers Groep B.V. en European Estate Publishers B.V.

Almere, 11 april 2001

Raad van Bestuur United Services Group N.V.

Voor nadere informatie:
De heer R. Icke RA Telefoon: +31 (0)36 53 82 420

United Services Group N.V.
Postbus 1, 1300 AA Almere, Nederland
T +31 (0)36 538 24 00
F +31 (0)36 538 24 01
E info@unitedsg.nl
I www.unitedservicesgroup.nl