Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 28 maart 2001

VEEL PRIJZEN TE WINNEN OP PAASMARKT

Op woensdag 11 april aanstaande heeft de weekmarkt een feestelijk paastintje. Tijdens de markt vindt een aantal activiteiten plaats, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Salari lederwaren (10 waardebonnen van f 10,-), Clerks snoepwaren (10 waardebonnen van f 100,-) en Fruithandel Van Agt (appels). Muziekhandel Foole stelt bovendien 13 waardebonnen beschikbaar van f 25,-.

Op de markt wordt onder meer een letterspeurtocht gehouden voor leerlingen van de Geldropse basisscholen. Deelnameformulieren voor deze speurtocht worden op de scholen uitgedeeld. Voor leerlingen die via hun school geen formulier hebben gekregen, zijn er op de markt zelf nog deelnameformulieren te krijgen in een speciale marktkraam voor lunchroom Van Dinther. Tijdens het speuren naar de letters, worden de kinderen getrakteerd op een appel en een paasei.
Onder de beste speurneuzen worden 3 ministeps en 8 speelgoedbonnen ter waarde van f 25,- verloot. De school die ten opzichte van het totaal aantal leerlingen verhoudingsgewijs de meeste deelnameformulieren van de letterspeurtocht inlevert, wint bovendien appels voor de hele school.

NOG MEER PRIJZEN
Tijdens de paasmarkt zijn er nog meer prijzen te winnen. Aan de Kellogg's kindertruuk, die voor de bibliotheek aan de Heuvel staat, zit een mobiel podium vast. Hierop kunnen kinderen laten zien hoe behendig ze zijn. Door mee te doen aan onder meer een stokkenvangspel en vier op een rij, maken zij kans op een prijs.

MARKTAKTIE
Als u de paasmarkt bezoekt, kunt u zelf ook diverse prijzen winnen. Bij besteding van f 10,- krijgt u een deelnamekaart voor een loterij. Deze kunt u inleveren in de drie daarvoor op de markt geplaatste bussen. Rond 17.00 uur worden er dan 25 waardebonnen van f 20,- verloot, die u kunt besteden bij de marktlieden die deelnemen aan de marktaktie. Bovendien stelt Muziekhandel Foole 13 waardebonnen beschikbaar ter waarde van f 25,-.

GRATIS DEELNAME
De deelname aan al deze activiteiten is gratis, dus reden te meer om op woensdagmiddag 11 april naar de speciale markt te komen!