Tiel, 26 februari 2001 - De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) zal tijdens The InterNetworking Event 2001 op 18, 19 en 20 april in Amsterdam RAI het vernieuwde LanVision Magazine presenteren.

Het magazine heeft een geheel nieuwe redactionele formule en stijl gekregen. Interessante artikelen uit de praktijk, bijvoorbeeld over Novell en Microsoft producten, Linux, internet, beveiliging en visies van prominente personen zullen in dit magazine behandeld worden. Ook worden nuttige CD's met de belangrijkste service- en support packs, patches, (hot)fixes en updates voor Microsoft en Novell producten bijgevoegd. Het magazine zal in ieder nummer een thema behandelen dat op de speciale tweemaandelijkse bijeenkomsten voor NGN-leden verder zal worden uitgediept.

Geinteresseerden kunnen gratis kennismaken met de nieuwe LanVision. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met het NGN-Verenigingsbureau per e-mail: info@ngn.nl of per telefoon: 0344 661323. De vernieuwde LanVision is natuurlijk ook te verkrijgen tijdens TINE 2001. Op standnummer 10002 (Deltahal) vindt men de NGN.

Over de Netwerk Gebruikersgroep Nederland
De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) brengt sinds 1989 IT- en netwerkprofessionals met elkaar in contact en vormt een onafhankelijk platform waar de leden kennis kunnen opdoen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. De NGN heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een autoriteit op netwerkgebied. De NGN heeft op dit moment ruim 4.000 leden en is een van de grootste professionele en onafhankelijke netwerkverenigingen ter wereld. Zij biedt haar leden onder meer de volgende diensten:
- Het magazine LanVision met Up2Date CD's

- Een website (www.ngn.nl) met waardevolle discussierubrieken, software etc.

- Regelmatige bijeenkomsten rond actuele thema's
- Special Interest Groups

- Een nieuwsbrief die twee maal per week per e-mail verschijnt
- Het jaarlijks terugkerende NGN congres

- Interessante aanbiedingen en kortingen voor leden
Noot voor de redactie,