Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 3-05-2001 Persbericht district AA en Dommel

AMOKMAKER

De politie heeft woensdagavond laat een 28-jarige Vughtenaar in een cafe aan de Markt in Boxtel aangehouden wegens flessentrekkerij. De man had eerder die avond in een Grieks restaurant in Boxtel gegeten en niet betaald. Ook in een cafe had hij niet afgerekend. De man werd meegenomen naar het bureau, hij zou de nacht in de cel moeten doorbrengen. Daarop werd de man lastig, schold politiemensen uit, bedreigde hen en probeerde een kopstoot te geven. De man is ingesloten, hij had al meer feiten van flessentrekkerij op zijn kerfstok.

INBRAAK BEDRIJF

In een bedrijf aan de Boxtelseweg in Vught is vannacht ingebroken. Het is nog onbekend hoe men binnenkwam. In ieder geval is er een aantal pc`s weggeno-men.

ONGEVALLEN LETSEL

Woensdagavond zijn twee auto`s op de kruising van de Pastoor Erasstraat en de Baroniestraat in Boxtel op elkaar gebotst. Beide bestuurders verklaarden door oranje te zijn gereden. Beide auto`s raakten total-loss, de inzittenden liepen slechts licht letsel op.

Even later kwamen op de kruising van de Bunderstraat en de Groeneweg te Schijndel een bromfietster en een auto met elkaar in botsing. De 20-jarige au-tomobilist uit Schijndel verzuimde om de evenoude bromfietster voorrang te verlenen. Zij raakte licht gewond aan haar knie.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Sassenheimseweg in Berlicum heeft de politie vanochtend 60 automobi-listen betrapt op te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/u, terwijl 50 is toegestaan.