Politiebericht Brabant-Noord: Oss 3-05-2001
Persbericht district Maasland

WONINGINBRAAK, OSS

Bij een inbraak in een woning aan de Berghemseweg is een kleurentelevisie en een stereotoren ontvreemd. De waarde van de goederen is niet bekend. De inbraak vond woensdag overdag plaats. Om binnen te komen werd een deur geforceerd.

AUTO-INBRAAK, OSS

Woensdag is ingebroken in een auto die op de Gasstraat geparkeerd stond. Om bin-nen te komen forceerde men een portierslot. De dader ging er met het frontje van de autoradio, een gereedschapskist en een accuboormachine vandoor.

ONDER INVLOED, OSS

De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen een 24-jarige automobilist uit Oss die onderinvloed reed. De controle vond om 01.20 uur plaats op de Gewandeweg. De man kreeg een rijverbod van twee uur.

BERGING UITGEBRAND, HEESWIJK DINTHER

POLITIE ZOEKT GETUIGEN AANRIJDING, LOOSBROEK

Een 24-jarige fietsster uit Heeswijk Dinther liep vanmorgen rond 08.35 enkele kneuzingen op toen zij op de Nistelrodesedijk onder Loosbroek werd aangereden door een achter op komende personenauto. De bestuurder/ster daarvan week in een flauwe bocht teveel naar rechts uit omdat zij vermoedelijk te laat een tegenligger opmerkte. Bij deze manoeuvre raakte de bestuurder/ster het slachtoffer dat ten val kwam en reed daarna door. In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer er met kneu-zingen vanaf was gekomen. De politie verzoekt eventuele getuigen contact te willen opnemen met de politie te Oss onder telefoonnummer 0900-8844.