AutoRai

3-5-2001

Seat Ibiza S nu met TDi

Het sportieve actiemodel, de Ibiza S is vanaf 1 mei naast een 1.4 16V benzinemotor (55 kW/75 pk) ook leverbaar met de zuinige 1.9 TDi-motor (66 kW/90 pk).

De Ibiza S is te herkennen aan de 15 inch 5 spaaks lichtmetalen velgen met brede banden. In de voorbumper zijn mistlampen geïntegreerd en het sportief afgestelde onderstel zorgt voor de nodige opwinding. Een speciaal S-logo bevindt zich onder de zijknipperlichten en op de achterklep.

De sportieve sfeer wordt voortgezet in het interieur met een driespaaks leren sportstuur, een toerenteller en fraai beklede sportstoelen. Ook hier komt het S-logo weer terug bij de versnellingspook.

De standaarduitrusting van de Seat Ibiza S is zeer compleet te noemen. Airbag voor bestuurder en voorpassagier, elektrisch bedienbare ramen vóór, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een in delen neerklapbare achterbank en hoofdsteunen achter.

De Seat Ibiza S is leverbaar in vier kleuren: candywit, flashrood, articgrijs metallic en technogrijs metallic. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk, zoals een handbediende airconditioning, zijairbags, elektrisch schuif-/kanteldak en ABS.

De Ibiza S met 1.9 TDi-motor staat in de prijslijst voor 37.495,- (incl. BTW/BPM).