Persbericht

Samenwerking Magic Software Enterprises en e-Bee Solutions Full e-Solution provider gaat aan de slag met Magic eService®

Bunnik, 3 mei 2001 - Magic Software Enterprises (Nasdaq: MGIC), leverancier van moderne bedrijfsapplicaties en -technologieën, gaat samenwerken met e-Bee Solutions. Deze full e-Solution provider neemt met onmiddellijke ingang Magic eServiceTM, Magics krachtige webbased customer service solution, op in haar productportfolio. Beide partijen zijn dat onlangs overeengekomen.

"De producten van Magic zijn hoogwaardig, schaalbaar en breed inzetbaar. In zeer korte tijd kunnen onze klanten beschikken over een compleet op maat gemaakte e-Business omgeving, die tevens platform- en database-onafhankelijk is", aldus Pieter Kopmels, Marketing Manager van e-Bee Solutions. Voor Magic Software Enterprises is de nieuwe samenwerking het zoveelste bewijs van de hoge acceptatiegraad van haar softwareproducten. "Met onze applicaties kunnen bedrijven die een uitgebreide servicehistorie van hun klanten moeten onderhouden, hun serviceafdelingen real-time managen en veranderen in een profit-center en hun concurrentiepositie verstevigen", aldus Gert Visser, Managing Director Magic Benelux.

e-Bee Solutions
e-Bee Solutions is een full e-Solution provider en richt zich in die hoedanigheid op een tweetal servicegebieden, namelijk: ASP/Application Hosting - Hierin treedt e-Bee Solutions op als compleet servicebureau voor Independent Software Vendors (ISV's), die hun applicaties via het ASP-model gaan aanbieden maar de hosting wensen uit te besteden - en Business Integration - Hierbij verzorgt e-Bee Solutions, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, het consultancytraject en de volledige implementatie van een zakelijke e-Business omgeving. Als onderdeel hiervan kan e-Bee, als officieel Magic Solution Partner, tevens zorgdragen voor het complete implementatietraject van de Magic eService-applicatie. Pieter Kopmels: "Wij zien in Magic een stabiele en innovatieve partner die ons zal bijstaan met een grote hoeveelheid ervaring, kennis en degelijke producten. De eService-applicatie zal organisaties een voorsprong geven op de concurrentie. Hun klanten zullen een betere en efficiëntere customer service ervaren."

Magic Software
Magic Software ontwikkelt en levert 'state-of-the-art' ontwikkeltechnologie, flexibele applicaties en diensten voor het effectief oplossen van bedrijfsvraagstukken. Met Magic Software halen ondernemingen het maximale rendement uit bestaande informatiesystemen en uit nieuwe technologieën, zoals Linux en e-commerce. De op internet gebaseerde, op maat gemaakte e-commerce-applicaties van Magic Software variëren van consumentgerichte applicaties voor de detailhandel tot business-to-business-applicaties voor productie- en distributieorganisaties. De technologie, applicaties en diensten van Magic worden in ruim 50 landen geleverd via een netwerk van eigen vestigingen, distributeurs en Magic Solutions Partners.