Proven Partners en Resense gaan samenwerken:

Opening Internetwarenhuis met praktische Kennismanagement-tools

Proven Partners en Resense gaan samenwerken. Proven Partners is een adviesbureau dat opdrachtgevers helpt om concrete resultaten te boeken op het gebied van Kennismanagement. Resense is net als Proven Partners gespecialiseerd in Kennismanagement. Resense onderscheidt zich van andere aanbieders door een interactieve aanpak met behulp van krachtige instrumenten zoals gaming, simulaties en workshops.

De eerste uiting van de samenwerking tussen Proven Partners en Resense op het Internet is de opening van het Kenniswarenhuis op 1 mei 2001: www.kenniswarenhuis.nl. Via het Kenniswarenhuis bieden Proven Partners en Resense praktische Kennismanagement-tools (KM-tools) aan. Voorbeelden daarvan zijn games en de Kennismanagementscan. De tools bieden praktische oplossingen voor complexe organisatievraagstukken. Bijvoorbeeld: wat doe je als kennis uit een organisatie verdwijnt? En: wat doe je als er wel kennis aanwezig is, maar deze niet wordt gedeeld?

Proven Partners en Resense laten met het Kenniswarenhuis zien dat organisaties ook op een praktische manier met Kennismanagement (KM) bezig kunnen zijn. De site helpt organisaties bij het bepalen van hun KM-positie en adviseert bij de zoektocht naar de juiste KM-oplossing.

Het is de bedoeling dat het aantal participanten, dat KM-tools aanbiedt via het Kenniswarenhuis, zal worden uitgebreid. Bedrijven kunnen zich via de site daarvoor aanmelden. Uitbreiding van het aantal participanten moet leiden tot uitbreiding van het aantal KM-tools in het Kenniswarenhuis en moet de ontwikkeling van nieuwe KM-tools stimuleren.

Heeft u vragen over de KM-tools of het Kenniswarenhuis ? Kijk dan op www.kenniswarenhuis.nl of neem contact op met: Stefan van Uffelen
Resense
Joseph Ledelstraat 62
2518 KM Den Haag
tel: 070-3925908
www.resense.com
Koos Passchier

Proven Partners
Zurich Toren
Muzensraat 89
2511 WB Den Haag
tel: 070-4262249
www.provenpartners.nl Mike van Holsteijn

Resense Kennismanagement

Op zoek naar praktische KM-tools? Kijk dan op www.kenniswarenhuis.nl

www.resense.com
Joseph Ledelstraat 62
2518 KM Den Haag
070 392 59 08
06 23 48 13 20