NOORDZEE FM

Noordzee FM zendt Heineken Night Live uit !

Heineken Night Live! Dit spetterende 'Dance to the Music' evenement zal a.s. donderdag 3 mei, tussen 21.00 uur en 23.00 uur uitgezonden worden op Noordzee FM. Nog één keer swingen op de salsa muziek van Son By Four, nog één keer meezingen op de dance klassiekers van Donna Summer. Voor diegene die het allemaal gemist hebben of voor diegene die erbij aanwezig waren maar nog één keer de sfeer en de goede optredens willen beleven, stemmen dus a.s. donderdag tussen 21.00 uur en 23.00 uur af op Noordzee FM.

Heineken Night Live, Dance to the Music is een jaarlijks terugkerend live-evenement vond dit jaar plaats op 18, 19 en 20 april jl. in de Rotterdamse Ahoy. Drie avonden achtereen traden op, in een bomvol Ahoy, Zuco 103, Steve Winwood, de dames van En Vogue, Son By Four en met als klapper Donna Summer. Noordzee FM zal twee uur lang het beste van Heineken Night Live 2001 uitzenden.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Craig David, Melanie C, maar ook die van Marco Borsato, BloF, en Acda & de Munnik.

Luister ook iedere werkdag tussen 09.00 uur en 10.00 naar de 80's Flashback voor de beste hits uit de jaren 80! Kortom Jouw muziek! Uit de jaren 80 op Noordzee FM. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl

Naarden, 1 mei 2001

Noot voor de redactie,