Persbijeenkomst Sybase

3 mei 2001 - Aanvang 10.30 uur

Crown Plaza Hotel in Hoofddorp

Beste Redactie,

Bedrijven en overheden maken de muren rond hun organisatie het liefst zo laag mogelijk. Voor klanten, medewerkers, toeleveranciers, investeerders en anderszins geïnteresseerden. Nieuwe instrumenten voor e-business lijken op dat gebied veel mogelijk te maken. Lijken. Want hoe zijn deze mogelijkheden te combineren met de bestaande -vaak zeer gemêleerde- bedrijfsinformatiesystemen? Die voldoen immers uitstekend en er is al veel in geïnvesteerd.

Juist deze overweging is de kern van de filosofie achter Sybase Enterprise Portal: houd in stand wat bestaat, en voeg daaraan e-business toe als logische component. Naadloos, zodat bestaande gegevensbronnen als vanouds gebruikt kunnen worden terwijl ze óók dienen als voedingsbodem voor de contacten naar buiten. Daarbij worden de bestaande databases bovendien automatisch voorzien van de gegevens van klanten, leveranciers, gebruikers en andere 'bezoekers': essentieel voor ERP-systemen en Customer Relationship Management (CRM).

Deze filosofie en de implicaties daarvan voor e-business in traditionele omgevingen, wordt
toegelicht tijdens een persbijeenkomst op 3 mei a.s. om 10.30 uur in het Crown Plaza Hotel, Planeetbaan 2 te Hoofddorp.

Aftenposten, een Noorse uitgeverij, die Enterprise Portal inmiddels met succes gebruikt zet het besprokene vervolgens in het perspectief van de dagelijkse praktijk. Daarbij komt ook het belang
van de recent aan Enterprise Portal toegevoegde functionaliteiten aan de orde.

Na afloop van de persbijeenkomst nodigt Sybase u uit voor een lunch zodat u in informele sfeer met de sprekers van gedachten kunt wisselen. Wij stellen het op prijs om vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt dit kenbaar maken door deze e-mail aan ons te retourneren of ons te bellen (030-6051415)

Met vriendelijke groet,
Presscom PR & Marketing b.v.

Theo Vrugt