Gemeente Capelle a/d IJssel

Speelautomatenhalverordening Capelle aan den IJssel 2001

Op 15 mei 2000 heeft de gemeenteraad besloten de vestiging van speelautomatenhallen onder nader te bepalen voorschriften en/of beperkingen in de gemeente toe te staan.

Op 11 december 2000 heeft de gemeenteraad het beleid vastgesteld. In dit door de raad vastgestelde beleid is onder andere bepaald dat de procedure welke moet leiden tot de verlening van een vergunning voor een speelautomatenhal, waarin kansspelen staan opgesteld, geschiedt aan de hand van een zogenaamde beautycontest. (zie hiervoor advertentie elders in dit blad).

Op 12 februari 2001 heeft de gemeenteraad de
Speelautomatenhalverordening Capelle aan den IJssel 2001 vastgesteld waarbij het aantal speelautomatenhallen, waarin kansspelen staan opgesteld, wordt bepaald op één. Er is geen maximum gesteld aan het aantal speelautomatenhallen waarin uitsluitend behendigheidsautomaten staan opgesteld.

Het vastgestelde beleid en Speelautomatenhalverordening Capelle aan den IJssel 2001 is met ingang van 3 mei 2001 van kracht.

Inzage van de stukken:
Deze bekendmaking geeft de zakelijke inhoud weer van de besluiten. De volledige besluiten en de overige stukken liggen vanaf heden, ter inzage in de hal bij het informatiecentrum van het gemeentehuis, Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.

Voor een mondelinge toelichting omtrent het beleid en de verordening kunt u contact opnemen met
de unit Handhaving en Vergunningen, telefoon 010 -2848 669.

Een exemplaar van deze besluiten en overige stukken die ter inzage liggen, zijn tegen betaling van de kosten verkrijgbaar.