Gemeente Zeist

Raad vergadert op 7 mei

Op maandag 7 mei vergadert de Zeister gemeenteraad vanaf 19.30 uur op de zolder van Het Slot Zeist. Onder voorzitterschap van burgemeester Rudi Boekhoven worden o.a. de volgende agendapunten behandeld:


* Beantwoording van de vragen van BIZ en GZB over voorgenomen herstructureringsplannen van de Seyster Veste voor de woningen 31-02 t/m 37-36 in Brugakker;

* Plan voor gefaseerde oprichting van 'Kunstenhuis Zeist' (d.w.z. een renovatie van De Werkschuit, onderbrengen oefenruimte van de vereniging KZHM, vestiging kunstuitleen en podiumvoorziening);
* Afschaffen drempelbedrag bijzondere bijstand, Rea en schuldhulpverlening;

* Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan (GVVP) 'Samen verkeren"; hierin staan de doelstellingen en beleidskaders voor auto, fiets, openbaar vervoer, verkeersveiligheid en flankerend beleid. Dit eindrapport dient als uitgangspunt voor het toekomstige verkeers- en vervoerbeleid.

* Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR); om zowel inzicht te krijgen in de omvang van de totale onderhoudskosten van de openbare ruimte in relatie tot de kwaliteitsambities is het plan IBOR opgesteld.
* Het Slot Zeist

* Bestedingsvoorstel GZO-gelden.

De volledige agenda met bijbehorende stukken ligt ter inzage in de leeshoek van de Publiekshal. Raadsvergaderingen zijn overigens openbaar.