Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 29-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

AUTO WEG

Op de Velgertstraat in Boxmeer is donderdagmiddag ene personenauto gestolen. Het betrof een blauwe Volkswagen Golf, kenteken JG-BX-62. Waarde ruim f.18.000,--.

ALCOHOLCONTROLE

De politie heeft afgelopen nacht op een aantal lokaties gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Zowel in Overloon, Vortum Mullem, Sint Anthonis, Boxmeer en in Oeffelt hadden de vijftien gecontroleerde autobestuurders niet te diep in het glaasje gekeken.

AUTO-INBRAKEN IN MILL

Afgelopen nacht is in Mill in vier autos ingebroken. Op de Irenestraat werd uit een bestelbus een radio-c.d.speler weggehaald. De eigenaresse van een auto die geparkeerd stond aan de Dr.Moonsstraat had meer schade. De dief stal uit haar auto ook een radio-c.d.speler, maar tevens zon tachtig c.d.s plus een portemonnee met f.100,--. Ten slotte werd op de Molenstraat naast een radio-c.d.speler de hele hoedenplank verwijderd. Deze werd later in de omgeving van de auto teruggevonden, de dader had de geluidsboxen verwijderd. Ook mist deze eigenaar enkele tientallen c.d.s. Later op de dag meldde zich nog een vierde slachtoffer. Daarvan moet de aangifte nog worden opgenomen.