Persbericht

Honderd miljoen fotoalbums

Op dinsdag 3 juli a.s. zal tussen 10 en 10.30 uur het honderd miljoenste gebonden fotoalbum worden geproduceerd bij Henda, het productiebedrijf van Henzo Fotoalbums. Het album zal worden voorzien van een cheque ter waarde van 1000 Euro! Aangezien Henzo vooraf niet weet in welk land dit album wordt verkocht, blijft het vooralsnog een verrassing wie de gelukkige wordt.

In haar 45 jarig bestaan heeft het van oorsprong Roermondse bedrijf al vele mijlpalen bereikt. Echter, honderd miljoen gebonden fotoalbums is heel bijzonder voor de onderneming, mede doordat er meer dan 300 handelingen nodig zijn om een kwaliteitsalbum te produceren.

Sinds de management buy-out in 1997 heeft Henzo enorm veel aandacht besteed aan innovatie van de onderneming. Investeringen in opleidingen, verbeterde arbeidsom-standigheden en marktgerichte acties beginnen hun vruchten af te werpen. ISO- en TQM-normen staan hoog in het vaandel en bieden een goede basis voor constante kwaliteitsbewaking.

Ondanks een verregaande automatisering blijft het aantal werknemers gestaag groeien. Op dit moment zijn er in Roermond 230 vaste werknemers en 25 uitzendkrachten aan de slag. Inclusief haar buitenlandse vestigingen biedt Henzo werk aan ruim 350 personen.

Einde persbericht

Info: Henzo BV
Ton Rennings
T:0475-373246
F:0475-320080
E: trennings@henzo.nl