Gemeente Eemnes

wethouders van Eemnes d.d. 3 juli 2001
Regionale samenwerking.
Reacties gemeenten Maarn, Veenendaal en Doorn ten aanzien van de ontwikkelingen aangaande de bovenlokale samenwerking na afloop van de Kaderwet.
Arbeidsvoorwaarden.
De commissie GO heeft geen aanvullende wijzigingen naar voren gebracht met betrekking tot uw voorgenomen besluit over de wijziging / invoering van diverse verlofvormen opgenomen in LOGA ledenbrieven februari en maart 2001.


1. Instemmen met de LOGA ledenbrieven.

2. Uitvoeringsbepalingen kortdurend zorgverlof vaststellen.
3. Commissie I in kennis stellen van rechtspositionele wijzigingen.
4. Personeel informeren over de inhoud van de diverse verloffaciliteiten.
Vergadering DB Gewest Eemland 21 juni 2001.
Voorstel:
Stukken v.k.a. en t.k.n. commissie I.
Conform.
Fietsregeling.
Ter bevordering van het fietsgebruik en uitbreiding van secundaire arbeidsvoorwaarden kan een fietsregeling onder vrijwel dezelfde voorwaarden worden ingevoerd ten behoeve van de werknemers. Voorstel:
Achtereenvolgens:

1. Voornemen uitspreken in te stemmen met de voorliggende regeling.
2. De regeling ter overeenstemming voorleggen aan de commissie voor Georganiseerd Overleg.

3. Met inachtneming van het besluit van de commissie voor Georganiseerd Overleg een definitief besluit nemen.
4. De regeling ter vaststelling aanbieden aan de gemeenteraad via commissie I. Dit zal waarschijnlijk de raad van september 2001 worden. Conform.
Vernieuwde functie voor milieuzaken.
Door herschikking van uren en taken binnen de cluster VRM van de sector VROM is het mogelijk 0,5 fte te creëren voor een specifieke medewerker milieu.
Voorstel:

1. Instemmen met uitbreiding formatie met 4 uur ten behoeve van een nieuwe functie "medewerker milieu" voor 18 uur per week en deze functie openstellen.

2. Via commissie aan raad voorstel doen.
Conform.
PORTEFEUILLE WETHOUDER J.M.G. AARSEN-WOLTERS
Onderwerp Besluit
Intrekken bouwvergunningen van B.J. de B., G.H.A. L. en M. F. B.J. de B., G.H.A. L. en M. F. zijn niet binnen de wettelijke termijn van zes maanden begonnen met werkzaamheden. De bouwvergunningen kunnen daarom worden ingetrokken.

De bouwvergunning van B.J. de B., G.H.A. L. en M. F. intrekken.

Schetsplan Molenweg 17.
De eigenaar van Molenweg 17 heeft schetsplannen ingediend voor het verbouwen van de woning. De welstandscommissie heeft het plan afgekeurd. De eigenaar heeft om heroverweging van het advies gevraagd. Voorstel:
De heer R. meedelen, dat de welstandscommissie vasthoudt aan haar negatieve advies en dat u zich aan dit advies conformeert. Conform.

Verzoek verkoop grond naast Haagwinde.
Betrokkene verzoekt grond aan hem te verkopen. Het stukje grond naast Haagwinde is in het verleden door ons te koop aangeboden. Voorstel:
De raad na tussenkomst van commissie II voorstellen de grond naast Haagwinde te verkopen voor de geïndexeerde getaxeerde waarde van fl. 80,-- per m2.
Conform.
Aanbesteding "klein onderhoud asfaltbetonverhardingen 2001". Voor het in regie uitvoeren van klein asfaltonderhoud zijn door 3 aannemers verrekenprijzen ingediend.
De civieltechnische werkzaamheden gunnen aan de laagste inschrijver, de Gebr. Hogenbirk uit Laren.
De Hilt.
Verslag vergadering BC de Hilt d.d. 24 april 2001. V.k.a.
De Hilt.
Jaarverslag 2000 De Hilt.
Voorstel:
V.k.a. en jaarverslag t.k.n. naar commissie III. Conform.
Aansluiting jeugdbeleid en jeugdzorg.
In het kader van het programma jeugdbeleid en jeugdzorg in samenhang wordt u gevraagd terzake met de provincie een convenant te sluiten.
1. Convenant sluiten.

2. Ter kennis name commissie III.