25 JUNI 2001
Transport en Logistiek Nederland en Vakopleiding Transport en Logistiek organiseren gezamenlijk een bijeenkomst in Beekbergen op 3 juli en 5 juli in Rotterdam.

Voorlichtingsbijeenkomsten over vernieuwde ADR-regelgeving

Per 1 juli 2001 wordt de vernieuwde ADR-regelgeving van kracht. De wijzigingen zijn met name terug te vinden in de opbouw en de voorschriften. De rampen in Enschede en Volendam hebben in Nederland gezorgd voor een verdere aanscherping van de ADR- regelgeving. Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Vakopleiding Transport en Logistiek organiseren gezamenlijk een tweetal voorlichtingsmiddagen om betrokkenen op de hoogte te brengen van de laatste stand van zaken op het gebied van gevaarlijke stoffen.

De twee voorlichtingsbijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 3 juli in Beekbergen en donderdag 5 juli in Rotterdam. Op deze middagen van 13.00 tot 17.00 uur komen een scala van onderwerpen voorbij variërend van de inhoudelijke wijzigingen tot de veranderingen in het examen voor het ADR diploma. Ook de rol van de veiligheidsadviseur, als centrale figuur in de gevaarlijke stoffen problematiek, krijgt de aandacht.

Samenwerking
TLN en de Vakopleiding organiseren gezamenlijk activiteiten om bedrijven op de hoogte te brengen en te houden van de ontwikkelingen en wijzigingen binnen het beroepsgoederenvervoer en eigen vervoer in de breedste zin van het woord. Het is de ideale samenwerking van brancheorganisatie en brancheopleidingsinstituut om bedrijven transparantie en inzicht te geven in ontwikkelingen en opleidingen.

Aanmelden voor bijeenkomst
Geïnteresseerden die nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben, kunnen zich alsnog tot en met 27 juni 2001 voor een bijeenkomst in Beekbergen aanmelden. Gezien de grote belangstelling, de bijeenkomst in Rotterdam is volgeboekt, zullen in het najaar nieuwe bijeenkomsten worden gepland. U kunt zich hiervoor alvast opgeven. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Carla Devilee of via e-mail cdevilee@tln.nl.