PERSBERICHT

Deze week Avondvierdaagse per motor bij MTC Motovatie!

MTC Motovatie, de actieve Motor Toerclub uit Amstelveen, organiseert deze week haar Avondvierdaagse. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (2 tot en met 6 juli) kan er elke avond een rit van circa 85 kilometer worden gereden. Woensdag is een 'rustdag'. De routes die zijn uitgezet gaan over de mooiste wegen in de omgeving van Amstelveen. Elke avond wordt er een andere windstreek aangedaan: noord, zuid, west en oost.

Voor motorrijd(st)ers die niet alle vier de avonden mee kunnen rijden biedt MTC Motovatie ook de mogelijkheid om los deel te nemen. Voor een bedrag van Fl. 5,00 per avond kan apart een enkele rit worden gereden. Voorinschrijving is niet nodig, aanmelden kan op de avond zelf.

Een ieder is ook op donderdag 5 juli en vrijdag 6 juli nog van harte welkom in de clublocatie van MTC Motovatie in Amstelveen. Deze is gelegen op Sportpark NFC aan de Sportlaan te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar het gebouw aangegeven. De start is elke avond tussen 19:00 en 19:30 uur. Er zijn voorrijders aanwezig om samen de rit mee te rijden.

Meer informatie over de Avondvierdaagse of de club:

Ben Padberg: 020 - 697 70 09

Ilja v/d Liet: 020 - 632 60 00

Ferry v/d Meij: 020 - 497 64 20

Internet: www.motovatie.nl

Amstelveen, 2 juli 2001