Apple Benelux

Apple zet de Power Mac G4 Cube in de ijskast

Bunnik/Brussel, 3 juli 2001 - Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de productie van de Power Mac G4 Cube voor onbepaalde tijd zal worden gestaakt. Volgens Apple bestaat er een kleine kans dat in de toekomst opnieuw een uitgebreid model van deze unieke computer zal worden geĂŻntroduceerd, maar momenteel zijn er geen plannen die in die richting wijzen.

"De eigenaren van een Cube zijn erg blij met hun computer, maar de meeste klanten kiezen toch voor de krachtige torenuitvoering van de Power Mac G4", aldus Philip Schiller, vice president Worldwide Product Marketing van Apple.

De Power Mac G4 Cube, die vier keer zo klein is als de meeste pc's, vertegenwoordigde een geheel nieuwe type computer. Gevat in een adembenemende kristalheldere behuizing van slechts twintig centimeter leverde deze computer uitstekende prestaties.

Apple, het Apple logo, Mac, Macintosh en Power Mac zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Apple. Alle andere merknamen die worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars en worden bij deze erkend.

Apple
Apple Computer, Inc. gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Websites van Apple: Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl

Voor persberichten van Apple Benelux: http://www.apple.com/nl/pr

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Steven Van den Eynde
MarCom & PR Manager Apple Belux
Buro & Design Center

Eveline Riedijk
Marketing Communications & Public Relations Manager Nederland Apple Nederland