Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Voorontwerp-bestemmingsplan "Hoofddorp Floriande-Noord"

inspraak.
Op dinsdag 3 juli 2001 wordt een inspraakavond gehouden over het voorontwerp bestemmingsplan "Hoofddorp Floriande-Noord". Het plangebied Hoofddorp Floriande-Noord wordt globaal begrensd door de N201 (Kruisweg), de in aanleg zijnde N22-zuid en het Leenderbos. Het bestemmingsplan sluit aan de oostkant aan op de wijk Hoofddorp Overbos en aan de zuidzijde op de wijk Hoofddorp Floriande-Zuid. Ook het noordelijk deel van het Leenderbos maakt onderdeel uit van het plangebied.
Het doel van het plan is de bouw van woningen en voorzieningen in de IJtochtzone mogelijk te maken en om een planologische regeling te treffen voor de z.g. eilanden 8 t/m 14 van de wijk Floriande, waaronder het ziekenhuisterrein.

De inspraakavond wordt gehouden in het raadhuis te Hoofddorp en begint om 19.30 uur. Er zal centraal uitleg worden gegeven over het voorontwerp-bestemmingsplan en er zal gelegenheid worden gegeven tot het stellen van vragen.

ter inzage.
Het voorontwerp-bestemmingsplan kan vanaf maandag 2 juli 2001, gedurende vier weken worden ingezien bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen 09.00 uur tot 12.30 uur. Het ligt daar bovendien ter inzage op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Indien gedurende de laatstgenoemde periode een toelichting wenselijk is, dient u vooraf een afspraak te maken met de heer J.M. Mulder, tel.
023-5676081.

Schriftelijke zienswijzen op het voorontwerp-bestemmingsplan kunnen vanaf 2 juli 2001 tot en met 30 juli 2001 worden ingediend bij de dienst Ruimte, Wonen en Economie, postbus 147, 2130 AC Hoofddorp.

Hoofddorp, 29 juni 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen