Gemeente Hilversum



Inspraak over herinrichting deel Neuweg

Op dinsdag 3 juli wordt er een inspraakbijeenkomst gehouden over de herinrichting van het gedeelte van de Neuweg dat tussen de Koningsstraat en de Gijsbrecht van Amstelstraat ligt. Op de inspraakavond staat het door burgemeester en wethouders goedgekeurde voorlopig ontwerp voor dit deel van de Neuweg centraal.
Naast een presentatie van het voorlopig ontwerp, wordt met bewoners, omwonenden en overige belangstellenden ingegaan op de details van de herinrichting op de Neuweg (zoals de plaats van bomen, parkeerplaatsen en laad-en losplekken).

De reacties van de inspraak worden verwerkt in het definitieve voorstel aan de gemeenteraad.

De inspraakbijeenkomst wordt gehouden in de Burgerzaal van het raadhuis (Dudokpark 1). Het ontwerp ligt ter inzage in de Burgerleeskamer van het raadhuis en bij de receptie van de dienst Stadsontwikkeling (Oude Enghweg 23).

Voorafgaande aan de inspraakbijeenkomst is er van 19.30 tot 20.00 uur de mogelijkheid om informeel het voorlopig ontwerp in te zien. Van 20.00 tot 22.15 uur is het officiële gedeelte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider Job Klomp; tel: 629 28 12.