Juni 2001

Overzicht van persbriefings/interviews Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn

Voor meer informatie
kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 ? 346 2000 / 020-487 4000.

Onderwerp: Nationale Communicatiedag
Datum: 3 juli 2001
Locatie: Nationaal Sport Centrum Papendal, Arnhem Informatie: Ingrid Mooij, ingrid.mooij@svdt.nl, 020 - 4874000

Nationale Communicatiedag van Euroforum

Nieuwe ontwikkelingen in het communicatievak! Als communicatiespecialist weet u dat het vak verandert. Denkt u bijvoorbeeld alleen al eens aan het Internet. U weet natuurlijk dat dit grote gevolgen heeft voor de communicatie van uw organisatie. Maar de ontwikkelingen gaan zo snel. Het valt niet mee om deze trends eenvoudig in uw plannen te integreren.

Learning by doing
Leren van vooraanstaande sprekers uit de praktijk staat centraal tijdens dit praktijkcongres. Door tips, ideeën, ervaringen en interactie tussen u en de sprekers krijgt u weer extra bagage me. Bagage waar u in de praktijk weer mee uit de voeten kan, het stelt u in staat om het vakgebied nog meer eigen te maken. Want tenslotte: u bent nooit te oud om (bij) te leren.

Praktisch karakter
Dit congres is zeer praktisch van aard. U kunt tijdens deze dag twee sessies volgen uit het aanbod dat wij u bieden. U denkt zelf actief mee met de sprekers en u kunt van gedachten wisselen met uw collega's.

Tips, tools en toepassingen
Die krijgt u volop tijdens het praktijkcongres "De Nationale Communicatie Dag". Het blijft juist niet alleen bij de theorie, want communiceren is een kwestie van doen. Hier zit de kracht in! Leer creatief denken en handelen en zet de eerste stap op weg naar uw succes. Laat u inspireren en haal eruit wat er in zit!

De sessie ?Het schrijven van persbeleidsplannen? wordt verzorgt door Agnita Bok van Schoep & Van der Toorn.

M Magnin
Brodeur Worldwide
Overschiestraat 55
1062 HN Amsterdam
Tel: 020 346 20 00
Fax: 020 669 72 65
internet: http://www.brodeurnl.com
Voor de meest recente persinformatie: http://www.persinfo.nl