Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-07-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.30 uur
Gewapende overval

DE BILT Maandagavond vond bij een winkel aan de Hesseweg een gewapende overval plaats.

Rond negen uur was het personeel van de winkel bezig met opruimen. Plotseling stond een onbekende man aan de toonbank. De man bedreigde een medewerkster van de winkel met een vuurwapen en eiste geld. De vrouw gaf het geld uit de kassa. De verdachte dwong de in totaal drie personeelsleden naar een kantoortje en sloot ze op.

Signalement dader: man, getinte huidskleur, ongeveer 20 jaar, 1.82
1.85 meter lang, mager gezicht en grote holle donkere ogen. Hij droeg een zwarte joggingbroek, witte schoenen, zwart T-shirt en een zwart petje.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan naar de politie van het district binnensticht, tel.: 0900 88 44.

Verkeersongeval letsel

BILTHOVEN Op de Jan Steenlaan vond maandagavond een ongeluk plaats tussen een personenauto en een bromfiets.

Omstreeks tien uur reed een 19-jarige automobilist over de Jan Steenlaan en wilde de Kees Boekelaan oversteken om bij de Werkplaats te parkeren. Plotseling zag de man een bromfiets voor zijn auto rijden.

De bestuurder zag geen kans meer de bromfietser te ontwijken en een aanrijding was het gevolg. De 16-jarige bromfietser werd met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.