IXOS SOFTWARE AG

IXOS-eCONserver hoge prestatie en schaalbaarheid kwalificatie

IXOS-eCONserver krijgt hoge prestatie en schaalbaarheid kwalificatie van de Benchmark Test van Sun

München/Grasbrunn, Duisland (ots) - IXOS SOFTWARE AG (NASDAQ: 'XOSY', NIEUW MARKT: 'XOS'), wereldleider in eBusiness documentmanagement oplossingen voor intra-bedrijfsomgevingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat een prestatienorm van IXOS-eCONserver, de bouwsteen voor de data- en document archiveringsoplossingen van IXOS, welke in samenwerking met Sun Microsystems werd ontwikkeld, geresulteerd heeft in een hoge prestatie en schaalbaarheid kwalificatie. De IXOS-eCON server is getest op een Sun Enterprise 6500 Server draaiend onder het Operating Environment van Solaris in het testlaboratorium van Sun in Langen, Duitsland.

IXOS en Sun Microsystems hebben de prestatie van de IXOS-eCON server op de hoge prestatie parallel SMP computers geëvalueerd. Een deel van de norm betreft het testen van de leestoegankelijkheid van gearchiveerde documenten waarbij, tijdens de verschillende testscenario's, twaalf processoren gebruikt werden om enkele duizenden concurrerende leesgebruikers te simuleren. Met enkele honderden documenten die per seconde gelezen werden en het transfereren van data op snelheden van meer dan 70 Mbytes per seconde, geven de testresultaten de hoge prestatie en bruikbaarheid van het systeem duidelijk weer. De evenredige belasting van de processoren van meer dan 90%, bij een volledige capaciteit, tonen de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de hardware van Sun en de IXOS-eCON server.

'De Sun server benchmark is een intensieve en betrouwbare test en geeft duidelijk zeer hoge prestatie kwalificaties voor de IXOS-eCONserver,' stelde Burkhard Hensel, Director Partner Sales bij Sun Microsystems Germany. 'De resultaten geven weer dat de oplossing zeer geschikt is voor zowel kleine als grote hoeveelheden documenten en data - een van de eerste vereisten voor grote organisaties en Application Service Providers (ASPs).'

'Wij zijn verheugd dat IXOS-eCONserver hoog in de benchmark test gescoord heeft', aldus Peter Röhner, hoofd van Global Engineering bij IXOS. 'Dit geeft aan dat IXOS goed voorbereid is voor een verhoogde vraag voor het beheren van hoge volumes van documenten.'

De IXOS-eCON server is een onderdeel van de IXOS-eCON Solution Suite, dat alle aspecten van documentbeheer c.q. management bevat en organisaties helpt om zowel binnen als buiten de eigen organisatie, de zakelijke processen te versnellen. De IXOS-eCONserver is de bouwsteen voor iedere data- en document oplossing van IXOS en kan de gehele documentenstroom van een organisatie veilig beheren. Marktleiders vertrouwen op de IXOS-eCONserver op basis van de schaalbaarheid, de betrouwbaarheid en de hoge beschikbaarheid. IXOS heeft wereldwijd meer dan 1.500 systeeminstallaties. Meer dan 940.000 gebruikers werken succesvol met de eBusiness document oplossingen van IXOS dat gebaseerd is op de IXOS-eCONserver.

Over Sun Microsystems

Sinds het begin in 1982, een unieke visie - 'Het Network Is De Computer ' - heeft Sun Microsystems, Inc., naar haar positie als een leidende provider voor industriekrachtige hardware, software en services gebracht, die het Internet voeden en organisaties wereldwijd in staat stelt om hun zaken tot het uiterste te brengen. Met een jaarlijkse opbrengst van 19,2 miljard US$, is Sun in meer dan 170 landen vertegenwoordigt en via het World Wide Web te bereiken op: http://sun.com.

Over IXOS
IXOS is een wereldwijde, leidende provider voor oplossingen op het gebied van het beheer c.q. management van eBusiness documenten in intra-bedrijfsomgevingen. De oplossingen van IXOS sturen de administratie van alle eBusiness documenten en hun naadloze integratie in digitale zakelijke processen. Marktleiders binnen diverse branches en industrieën hebben voor hun strategische partner, IXOS SOFTWARE AG gekozen. IXOS heeft wereldwijd meer dan 1.500 systeeminstallaties en meer dan 940.000 gebruikers werken succesvol met de eBusiness documentoplossingen van IXOS. Als aanvulling op het productassortiment biedt IXOS tevens een uitgebreide reeks van diensten, waaronder wereldwijde Customer Support 24x7 en een mondiaal team van hoog gekwalificeerde consultants.

Neem voor meer informatie contact op met:
IXOS SOFTWARE AG
Christine Nelkowski
Bretonischer Ring 12
D-85630 Grasbrunn / München
Duitsland
Tel.: +49 89 4629-1883
Fax: +49 89 4629-33-1833
Email: pr@munich.ixos.de


03 jul 01 11:28