Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-07-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 10.10 uur
Brand

LEUSDEN In een schuur aan de Burgemeester de Beaufortweg heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed.Vermoedelijk is de brand ontstaan door barbecueresten.

Toen de politie ter plaatse kwam was de 45-jarige bewoner met een tuinslang al bezig met het blussen van de brand. Andere familieleden stonden op het balkon. Zij zijn daar door de brandweer weggehaald.

De man had bij het blussen enkele verwondingen opgelopen aan zijn voeten. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Een zoon is ter plaatse behandeld aan een brandwond op een arm. Over de materiele schade is niets bekend.

Brand in auto

WOUDENBERG Aan de Zeisterweg in Woudenberg is in de nacht van maandag op dinsdag een auto uitgebrand. De brandweer is ter plaatse geweest om de brand te blussen. Uit onderzoek bleek dat het voertuig eerder gestolen is in Utrecht.

Aanrijding met letsel

AMERSFOORT Op de kruising van de Rondweg Oost en Laan van Emiclaer zijn maandagmiddag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een 34-jarige inwoonster uit Hoogland liep daarbij in ieder geval een forse hoofdwond op. Zij is overgebracht naar een ziekenhuis. De aanrijding ontstond toen een 64-jarige man uit Nunspeet volgens getuigen door rood licht reed. De vrouw reed eveneens de kruising op waarna een aanrijding het gevolg was.