Politiebericht venlo 3-07-2001
Mediaberichten 03 juli (16.00 uur)

ROERMOND/VENLO Twee jeugdige winkeldieven

ROERMOND De politie heeft maandagmiddag rond 16.45 uur een 14-jarige inwoner van Swalmen aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Graaf Gerardstraat. De jongen haalde een aantal dartpijlen uit de verpakking en wilde die meenemen zonder te betalen. Hij werd betrapt door de bedrijfsleider die hem overdroeg aan de politie. De jongen is inmiddels voorgedragen voor en HALT-procedure.

VENLO De politie heeft maandagmiddag rond 16.00 uur een 15-jarige inwoonster van Venlo aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Vleesstraat. Het meisje probeerde twee lippenstiften van ruim 20 gulden te stelen maar werd betrapt door een winkelmedewerkster. Ze is overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau. Omdat het meisje al eerder in aanraking is geweest met politie is hier proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

TIENRAY Bedrijfsongeval

TIENRAY Bij een bedrijfsongeval op de Nehobolaan is maandagmiddag rond 16.00 uur een 56-jarige inwoner van Mill gewond geraakt. De man heeft tijdens het verplaatsen van een betonplaat van 2,5 meter de plaat op zijn rechtervoet gekregen. Een collega snelde te hulp en heeft met een vorkheftruck de plaat opgetild zodat het slachtoffer zijn voet kon bevrijden. Hij is met een gecompliceerde voetbreuk overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Inmiddels is de arbeidsinspectie in kennis gesteld.

BELFELD 196 hardrijders bekeurd

BELFELD De politie heeft maandagmiddag bij een snelheidscontrole, gehouden tussen 13.55 uur en 16.00 uur op de Rijksweg-Zuid (N271), 196 snelheidsovertreders bekeurd. Van de 1175 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 85 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.