Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ...Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Inspraakavond over bouwplan Cruquiusdijk 38-41

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend dat zij inspraak verlenen op het voornemen om op grond van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening een vrijstelling van het bestemmingsplan te verlenen voor het navolgende plan: 2001-1188 bouw complex met 28 apprtementen en parkeervoorzieningen Cruquiusdijk 38-41 te Cruquius.

De inspraakavond vindt plaats op woensdag 4 juli 2001 vanaf 19.30 uur in het Theehuis Cruquius, Cruquiusdijk 32. Hier zal een toelichting worden gegeven op het plan en de verdere planologische procedure. Aansluitend wordt gelegenheid geboden tot het stellen van vragen en het indienen van mondelinge zienswijzen.

Vanaf maandag 2 juli 2001 ligt het plan gedurende vier weken ter inzage op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp.

Gedurende de terinzageligging van het plan kunnen inspraakreacties worden ingediend. De inspraakreacties dienen schriftelijk (niet per E-mail) te worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, dienst Ruimte, Wonen en Economie, t.a.v. sector Ruimtelijke Planvorming, Postbus 147, 2130 AC Hoofddorp. Na de inspraakperiode zal een verslag worden gemaakt van de inspraakreacties en zal een besluit worden genomen over de voortzetting van de artikel 19 procedure.

Hoofddorp, 29 juni 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen