Politiebericht Venlo 5-07-2001
Mediaberichten 5 juli 14.00 uur

Tegelen brom- en snorfiets controle

TEGELEN Bij een controle op brom- snorfietsen, heeft de politie woensdag 11 bekeuringen uitgeschreven. Het grootste aantal bekeuringen (5) was voor bromfietsers die geen helm droegen. De andere bekeuringen waren voor het rijden zonder verzekering, met een gladde band; opgevoerde bromfiets en het rijden zonder certificaat.

Weert verkeerscontrole

WEERT Bij een verkeerscontrole op de Parklaan heeft de politie woensdagmiddag 9 automobilisten bekeurd die de autogordel niet gebruikten. Zij kregen allemaal een boete van Fl. 90,-.

Venray verkeerscontrole

VENRAY Bij een verkeerscontrole in het centrum van Venray heeft de politie woensdagmiddag en avond 8 bekeuringen uitgeschreven. 2 voor bromfietsers die zonder helm reden; 2 voor het fietsen op het voetpad; 2 voor foutparkeren en 1 voor het rijden in strijd met een gesloten verklaring en de laatste wegens het rijden zonder geldige APK.

St. Odilienberg snelheidscontrole

ST. ODILIENBERG Bij een snelheidscontrole op de Schaapsweg heeft de politie woensdagmiddag 49 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 30 km/u. De hoogste snelheid van de 103 voorbijgangers was 64 km/u.

Vlodrop snelheidscontrole

VLODROP - Bij een snelheidscontrole op de Angsterweg heeft de politie woensdagmiddag 42 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 269 voorbijgangers was 113 km/u.

St. Odilienberg snelheidscontrole

ST. ODILIENBERG Bij een snelheidscontrole op de Provincialeweg heeft de politie woensdagmiddag 83 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 556 voorbijgangers was 72 km/u.

Posterholt snelheidscontrole

POSTERHOLT Bij een snelheidscontrole op de Vlodropperweg heeft de politie woensdagmorgen 17 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 81 voorbijgangers was 75 km/u.

Venlo snelheidscontrole

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg heeft de politie woensdagmiddag 780 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 2140 voorbijgangers was 94 km/u.

Venlo snelheidscontrole

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Klagenfurtlaan heeft de politie woensdagavond 335 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 2137 voorbijgangers was 85 km/u.

Venlo vrouw ernstig gewond na straatroof, politie zoekt getuigen

VENLO De politie zoekt getuigen van een tasjesroof, gepleegd op vrijdag 29 juni. Rond twee uur is toen op de Dr. Mathijsenstraat een 66-jarige vrouw uit Venlo beroofd van haar tas. Daarbij is de vrouw ernstig gewond geraakt. Zij is met onder andere botbreuken en ernstige kneuzingen opgenomen in het ziekenhuis. Vermoedelijk 2 mannen hebben de lopende vrouw van achter benaderd en haar tas losgerukt waardoor de vrouw viel en het letsel opliep. Enkele getuigen zijn nog achter de daders aangerend maar hebben de mannen niet meer achterhaald. Ook konden zij geen signalement van de daders geven. Omdat er meerdere mensen de beroving moeten hebben gezien, vraagt de politie getuigen zich te melden. Telefoon 0900-8844.