> > PERSBERICHT

Megadome grootste spektakel op Megafestatie
Nog spectaculairder en verrassender dan voorheen

Hilversum, 28 juni 2001 - Van 7 tot en met 15 juli verzorgen Radio 538 en TMF, samen met Philips, de Luchtmacht en Mxstream van KPN Telecom, ook dit jaar het grootste spektakel tijdens de Megafestatie. In de Utrechtse Jaarbeurs zal een ruim 4000 vierkante meter tellend Megadome voortdurend in het teken staan van 'fun' en 'excitement'. Ieder uur spetterende live optredens van populaire artiesten, live radio en TV, lounchen in de Beachclub, ontmoetingen met bekende artiesten, TMF-veejays en Radio 538 deejays, signeersessies en vele andere activiteiten zijn gebundeld in het Megadome.

Op het podium in de Megadome zijn elk uur optredens van artiesten als Def Rhymz,
Di-rect, G-spott & Jose, Georgina, Jean, Jody Bernal, Juan Wells, Judith, Klubbheads, Milk Inc., Lauren, Lil Bow Wow, Replay, Sunclub, Sylver, Twarres en 3LW. Bezoekers kunnen hun favoriete TMF-veejay, Radio 538 deejay, artiest of BN'er aanraken, op de foto zetten of om een handtekening vragen. Wie ontdekt en beroemd wil worden kan bij TMF een screentest doen of deelnemen aan het spel-item "Op de Valreep" uit het programma van Barry Paf .

538-jocks Tim Klijn, Jeroen Nieuwenhuize, Jeroen van Inkel, Erik de Zwart, Lindo Duvall en Barry Paf zenden tien dagen lang tussen 12.00 en 19.00 uur live uit vanuit de Studio On Wheels. TMF maakt opnames van de avonturen van de veejays die het Megafestatie terrein overgaan om alles uit te proberen. Van 9 tot en met 13 juli zie je dagelijks om 18.30 uur alle hoogtepunten in het Megafestatie Journaal op TMF. In dat programma kun je ook nog eens een vlucht met een F16 winnen. Uiteraard is ook het promoteam van de partij, kun je merchandise van TMF en Radio 538 kopen om tot slot te chillen in de Beachclub.

Verder verzorgen de partners van TMF en Radio 538 in de Megadome spectaculaire acties. Vlieg een rondje in een F16 in de flight simulator of raak die echte F16 aan en bekijk hem van dichtbij. Bij de Philips Megarun maak je kans op fantastische prijzen zoals DVD's, televisies, mobiele telefoons en draagbare CD-spelers. Bij Mxstream van KPN Telecom kun je eindeloos internetten en gamen. Daarbij maak je ook nog eens kans een tripje in een heli te winnen.

Noot voor de redactie (