LCI Technology Group NV

LCI-SmartPen benoemt Vice-President R&D

's-Hertogenbosch, Nederland / Newton, MA, Verenigde Staten - 10 juli 2001

Doctor Johan Rommelaere is benoemd tot Vice-President Research & Development van SmartPen Inc. in de Verenigde Staten. Sinds april 2000 is de heer Rommelaere werkzaam bij LCI-SmartPen. Daarvoor was hij werkzaam bij een biometrisch componenten-softwarebedrijf (Keyware Technologies) en daarvoor werkte hij twaalf jaar bij Barco, een wereldwijd electronica concern met verschillende activiteiten.

De heer Rommelaere (45) is afgestudeerd ingenieur aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar hij zijn doctorstitel behaalde in Computer Wetenschappen. In de loop van zijn carriere heeft de heer Rommelaere verschillende management posities bekleed zowel in Research & Development als in Marketing in internationaal werkende bedrijven. De heer Rommelaere spreekt vier talen vloeiend en hij begrijpt volledig het verband tussen hardware en applicaties. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

"De heer Rommelaere is de juiste man om van de complexiteit van de wensen van de markt een vertaalslag te maken naar de afdeling Research & Development van LCI-SmartPen om zodoende de Smartpen zijn voorsprong te laten behouden op het gebied van authenticatie door dynamische biometrie. De volledige commercialisering van de Smartpen® vraagt er om dat de essentiële leden van het management zich richten op specifieke aandachtsgebieden. Daarom versterkt de benoeming van de heer Rommelaere het top-management van LCI-SmartPen," zegt de heer Asseer, Voorzitter en CEO van LCI Technology Group en van LCI-SmartPen.

De benoeming van de heer Rommelaere hangt nauw samen met de komende uitbouw van activiteiten van LCI-SmartPen. "De grote uitdaging van mijn werk is om de enorme mogelijkheden van SMARTpen® juist volledig te richten op juist die oplossingen waarop de markt zo verlangend zit te wachten." aldus de heer Rommelaere.

De SMARTpen® is het enige biometrische authenticatie apparaat dat als een balpen op gewoon papier schrijft en derhalve heel normaal en gemakkelijk te gebruiken is. De SMARTpen® biedt End-to-End elektronische beveiliging door de combinatie van biometrische authenticatie, elektronische handtekeningen, digitale handtekeningen en apparaatidentificatie.

LCI Technology Group (LCI) is een groep van 22 bedrijven actief in de Informatie Technologie en de Internet Communicatie Technologie.

Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: Training en on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI). LCI Technology Group heeft over het financiële boekjaar 2000/2001 (van 1 mei tot en met 30 april) een omzet van ? 311 miljoen en een netto winst na belasting van ? 8,9 miljoen gerealiseerd. Sinds 1994 is de winst na belastingen per LCI aandeel jaarlijks gemiddeld gestegen met meer dan 40 %. LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika.

Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland. www.lcigroup.com

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax: + 31 73 645 5296
E-mail info@nl.lcigroup.com