Ingezonden persbericht

Leiden Promotie VVV - Nieuwsbrief - juli 2001

Leiden Promotie VVV viert verjaardag Rembrandt,
Een speciale stadswandeling door de Leidse binnenstad. Deelname gratis. Kijk verder op http://www.leidenpromotie.nl/weeklyb.htm.

Verkoop kaarten finale Leids Festival van het Levenslied gestart. De finale wordt gehouden op 22 september 2001 in de Leidse Schouwburg. De deelnemers moeten nu met een nummer de jury overtuigen van hun talent. De beoordeling gebeurt op basis van compositie, tekst, vertolking en presentatie. Tijdens de finale zullen de 7 deelnemers in de categorie klassiekers en 7 deelnemers in de categorie eigen nummers strijden om de Mary Bey-bokaal en een totaal prijzengeld van 8000 gulden. Daarnaast kan de winnaar van het nieuwe levenslied eeuwige roem verwerven door het opnemen van een CD-single van het winnende lied. De kaarten voor de finale f 25,= (1e rang) en f 17,50 (2e rang) zijn verkrijgbaar bij de VVV Winkel, Stationsweg 2d, 2312 AV LEIDEN. Tel.: 0900.2222.333 (99cpm). Kijk voor meer informatie op http://www.levenslied.nl

Laat je vervoeren per watertaxi van Parkeerterrein Haagweg naar hartje stad.
Kijk voor meer informatie op
http://www.leidenpromotie.nl/nieuws/watertaxi.htm

Win 10.000 gulden met de origineelste strip!
De Rabobank Cultuurprijs 2001 looft een prijs uit voor het origineelste stripverhaal over Leiden. Kijk hier voor de reglementen en het inschrijfformulier.
Kijk voor meer informatie op
http://www.leidenpromotie.nl/cultuurprijs/index.html.

Voor meer informatie over Leiden verwijzen wij u graag door naar www.leiden.nl of bel met de VVV Winkel 0900.2222.333 (99cpm)