Ingezonden persbericht


Persbericht donderdag 11 juli 2001

Bij Adformatie.nl zakelijke adressen uit databank Direct View

Vanaf heden is het mogelijk via Adformatie.nl zakelijke marketing- en adres-informatie op maat te verkrijgen uit de databank van Direct View. Je stelt je eigen direct marketingdoelgroep samen met behulp van segmentatiecriteria zoals branche, bedrijfsgrootte, geografie en andere selectie-elementen. Het profiel van de geselecteerde doelgroep is direct te bekijken en te analyseren. Als alles naar tevredenheid is, wordt de prijs gegeven en kan tot bestellen worden over gegaan. Je kunt zelf aangeven hoe je de informatie wilt ontvangen, bijvoorbeeld via email. Gemaakte selecties kunnen worden opgeslagen zodat ze later, via de archieffunctie weer kunnen worden opgevraagd.
Kortom de voordelen voor de marketeer zijn: altijd beschikbaar, snelle levering, géén handlingskosten en geen leveringskosten via email.

Deze dienst is te vinden op www.adformatie.nl in de linker kolom, onder DIENSTEN: B-to-b adressen.

Naast deze affiliate tussen Adformatie.nl en Direct View, heeft Adformatie.nl ook andere affiliate-diensten op haar site staan. Zo is het mogelijk een stage of stagiair(e) te zoeken, stockfoto's te bestellen, een slogan te laten ontwikkelen, een cursus te boeken, een accommodatie te reserveren voor zakelijke bijeenkomsten en consumentenadressen te selecteren. Al deze diensten zijn te vinden op www.adformatie.nl in de linker kolom.



Informatie voor de redactie:

Kluwer wil de professionals in de marketing, communicatie, reclame, media en verkoop ondersteunen in zijn of haar werkzaamheden. Hiertoe geven wij vakliteratuur en tijdschriften uit. Ook stellen wij het laatste nieuws uit de branche beschikbaar via internet en zetten wij internetdiensten in zoals bovengenoemde affiliates, maar ook zoekdiensten als Dataline en Adformatie Archief.

www.adformatie.nl voor professionals in reclame, marketing en media
www.communicatie-online.nl voor professionals in communicatie, pr en voorlichting
www.adfoweb.nl voor professionals die gebruik (willen) maken van internet en mobiele
technieken ten behoeve van de marketing en
communicatie.
www.adfodirect.nl voor professionals in direct marketing, crm, telemarketing en
e-commerce
www.marketing-online.nl voor professionals in de marketing en crm www.sales-online.nl voor professionals in de sales