BUDGET PHONE COMPANY

Budget Phone telefoonrekening real time op internet

Leiderdorp, 12 juli 2001 - Budget Phone Company heeft een nieuwe internetdienst geĂŻntroduceerd voor zijn abonnees waarmee alle belgegevens toegankelijk worden, meteen na het ophangen.

De abonnee logt in via www.budgetphone.nl met zijn emailadres en een password vanaf een willekeurige PC met internetaansluiting en ziet de belgegevens van al zijn gesprekken. Ook wordt de huidige stand van de telefoonrekening getoond; zodoende kan je de nota gevolgen van gesprek tot gesprek.

Directeur Line Kofoed: 'Wij werken vanuit de gedachte dat de klant evenveel moet weten van zijn abonnement als wij. Waarom zou je op onze nota moeten wachten om te weten wat je deze maand aan telefoonkosten hebt? Met deze service heb je 24 uur per dag toegang tot het saldo van je rekening. Als je ISDN gebruikt, kan je de nota zelfs per telefoonnummer uitdraaien en heb je een mooie telewerkspecificatie.'

Budget Phone Company heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in internetdiensten voor telefoonabonnementen. De belgegevens zijn al sinds anderhalf jaar op internet te bekijken met een update binnen 24 uur. Ook biedt men bellen met een van tevoren in te stellen limiet. Wanneer de helft van de limiet wordt bereikt, ontvangt de abonnee een emailbericht. Mocht de limiet bereikt worden en de telefoonverbinding worden afgesloten, ontvangt de abonnee opnieuw een waarschuwingsemail.

Budget Phone Company was tot eind mei 2001 consumentenafdeling van GTS en is inmiddels een onafhankelijk bedrijf. Budget Phone levert sinds 1996 telefonie aan consumenten. Het bedrijf is gevestigd in Leiderdorp en heeft 11 medewerkers.