Randstad Holding NV

Voor meer informatie kunt u
contact opnemen met:
afd. corporate communications
telefoon: 020 569 5623

De directie van Randstad Holding nv maakt vandaag bekend dat de heer Robert-Jan van de Kraats RA is benoemd tot Chief Financial Officer van Randstad Holding. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor Finance & Control, Corporate Development (M & A), Management Informatie Systemen en het Shared Service Center Europa.

De heer Van de Kraats (41) was ruim 8 jaar bij NCM werkzaam waar hij diverse managementfuncties bekleedde op het gebied van Finance & Control, ICT, Interne Audit en Corporate Development. Verder heeft hij een wezenlijke rol gespeeld in het internationale herstructurerings- en integratieproces dat heeft geresulteerd in de vorming van de NCM Groep. Begin 1999 is hij toegetreden tot de Raad van Bestuur van NCM in de functie van CFO. In deze functie heeft de heer Van de Kraats tevens de financiële organisatie en rapportage van de Groep gestructureerd, overeenkomstig die van beursgenoteerde ondernemingen. NCM is één van de vier toonaangevende kredietverzekeringsmaatschappijen in de wereld en is actief in 14 landen met een omzet van circa ¤ 550 miljoen en 1.800 medewerkers.

"Robert-Jan van de Kraats past uitstekend bij Randstad. Hij heeft goede managementcapaciteiten en heeft een uitgebreide financiële knowhow. Bovendien heeft hij zijn sporen verdiend op het gebied van financiële rapportage, Management Informatie Systemen, acquisities and kostenbeheersing", aldus Hans Zwarts, CEO. De heer Van de Kraats treedt bij Randstad Holding in dienst per 1 september 2001.

Perscontacten NCM: Marcel Wendrich, telefoon +31 (0)20 553 3055

Diemen, 12 juli 2001
Randstad Holding nv

Randstad Holding nv is een internationale, zakelijke dienstverlener met werkmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van juiste niveau en de juiste geschiktheid. Het aandeel Randstad Holding nv is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Amsterdam Midkap-index (AMX). In Amsterdam worden tevens opties op aandelen Randstad Holding nv verhandeld.