Ingezonden persbericht

Persbericht

13 juli 2001

GE Access biedt 10 tips aan resellers
~ Richtlijnen om resellers te helpen hun zaken effectief draaiende te houden in mindere tijden ~

GE Access, toonaangevend value-added technische distributeur van complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten, heeft een lijst samengesteld met tien punten die resellers kunnen helpen om het hoofd te bieden aan de huidige trend van verminderde uitgaven op IT gebied.

GE Access heeft de tien punten samengesteld naar aanleiding van diverse berichtgevingen in het nieuws over bedrijven die dit jaar hun IT uitgaven bevriezen of drastisch verlagen. Het doel van de richtlijnen is om in deze periode van economische onzekerheid de inkomsten van resellers te maximaliseren en de grootst mogelijke klantentrouw te realiseren.

De lijst is te vinden op de website van GE Access www.europe.access.com en bespreekt een aantal maatregelen die resellers zouden kunnen nemen om concurrerend te blijven.

" De richtlijnen erkennen dat er voor resellers licht is aan het einde van de tunnel," zei Eric Saillard, marketingdirecteur bij GE Access in Europa. "Het is op het moment van groot belang dat resellers hun positie versterken om weerstand te kunnen bieden aan de daling in IT uitgaven, zodat ze ook in de toekomst kunnen overleven."

(198 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over GE Access
GE Access is de voornaamste value-added technische distributeur van complexe computer oplossingen, producten en diensten. GE Access is wereldwijd de grootste distributeur van de producten van Sun Microsystems. Met de uitgebreide en grondige service biedt GE Access zijn partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op de het technische vlak van het Internet, storage, netwerk management, business intelligence en ERP. Het hoofdkantoor zetelt in Boulder, Colorado in de Verenigde Staten. Naast service, logistics en verkoopkantoren in Verenigde Staten is GE Access ook actief in Canada, Brazilië en Europa.

Het Europese hoofdkwartier is in Amstelveen. Verder wordt GE Access vertegenwoordigd door 14 lokale kantoren verspreid over heel Europa. De kantoren in Frankrijk, Duitsland en Engeland bieden expertise op verkoopgebied en verlenen daarnaast ook nog technische en marketing ondersteuning. Website: http://www.europe.access.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Frederike Verhallen van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43 356 69 56Fax: +31 (0) 43 356 69 55 E-mail: yvonnev/frederikev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Kristen Miller van GE Access: Tel: + 31 (0) 20 347 92 31Fax: + 31 (0) 20 640 96 59 E-mail: kristen.miller@eur.access.nlhttp://www.eur.access.com

© 2000 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com