Ingezonden persbericht


PLASMON BENOEMT NIEUWE TAPE STORAGE EXPERT

Plasmon, de specialists op het gebied van removable storage, heeft Ian Apps benoemd als tape product manager. De functie van Apps richt zich op de promotie en ontwikkeling van Plasmon s tape product range in samenhang met andere aspecten van Plasmon s businesslijn, zoals DVD, Magneto Optical, 12-inch TrueWORM en connectivity oplossingen.

Apps brengt 15 jaar ervaring op het gebied van de tape storage markt met zich mee. Voordat hij bij Plasmon in dienst kwam, werkte hij twee jaar in Parijs als European product marketing manager bij het storage bedrijf ADIC en daarvoor werkte hij bij een StorageTek distributeur.

In een reactie op zijn nieuwe functie stelt Apps het volgende: De storage markt is een complexe markt waarbij iedere klant specifieke eisen heeft. In de praktijk blijkt dat oplossingen die door aanbieders van storage producten worden ontwikkeld niet voldoende aansluiten bij de individuele wensen van klanten. Gebrek aan communicatie met gebruikers en potentiële klanten tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten is hiervan de belangrijkste oorzaak. Ik zal daarom een groot deel van mijn tijd besteden aan overleg met afnemers, zodat Plasmon haar producten kan optimaliseren, waardoor ze naadloos aansluiten bij de wensen van haar klanten.

Deze benoeming onderstreept Plasmon s verbondenheid met tape storage en biedt het bedrijf een vaste waarde voor de tape storage markt.

Over Plasmon

Plasmon PLC werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf in de data-opslagmarkt. Het bedrijf is gespecialiseerd in removable data storage technologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groot-Brittannië. De architectuur van Plasmon's configuraties biedt de hoogste vorm van automatische flexibiliteit dankzij de implementatie van 12-inch TrueWORM (één keer schrijven, vele malen lezen), 5¼ inch MO (magneto-optische), LTO-Ultrium, Super DLT, CD-ROM/CD-R, DVD-RAM, DVD-R.

Plasmon levert eveneens media, ondersteunende software en NAS oplossingen.

Naast het hoofdkantoor in Groot-Brittannië en operationele vestigingen door heel Europa en de VS, heeft het bedrijf ook productiefaciliteiten in Groot-Brittannië en in de Verenigde Staten (Colorado en Minnesota). Het hoofdkantoor en European Sales and Marketing van Plasmon zijn gevestigd op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444. http://www.plasmon.co.uk. e-mail: sales@plasmon.co.uk

Plasmon producten worden verkocht aan OEM's en distributiekanalen en via VAR. Plasmon Persinformatie:
Sally Fisher, Marketing Communication Manager, Europe Plasmon Data
Tel. +44 (0)1763 262963
sfisher@plasmon.com

Perscontacten:
Lilian van Tongerlo
Public Relations
Mills Hughes & Partners
Tel.: +31 (0)40 2651024
E-mail: lilian@mills-advertising.com Internet: www.mills-advertising.com