Ingezonden persbericht

e-Busters is een nieuw krachtig detacheringnetwerk voor internetspecialisten.

e-Busters is Nederland's grootste groep zelfstandige internetspecialisten, die gezamenlijk onder de naam e-Busters opereren. Het grote netwerk heeft als voordeel dat continuïteit gewaarborgd blijft en de kwaliteit op het gewenste niveau wordt gehouden. Alleen topspecialisten worden in het netwerk opgenomen.

Detachering van freelancers heeft de toekomst
De professionele werknemer hecht meer waarde aan secondaire arbeidsvoorwaarden zoals plezier in zijn/haar werk. Vrijheid is daarbij het veelgehoorde sleutelwoord. De beperkingen van loondienst leiden ertoe dat de echte succesvolle topspecialisten de stap tot freelancer met volle overtuiging durven te nemen. E-Busters is nu juist hét netwerk van deze allerbeste freelance topspecialisten.

Ontwikkeling: tweede en derde generatie internetsites zijn qua doelstellingen veel bewuster en realistischer van opzet:
* Het optimaliseren van bedrijfsprocessen;

* Besparen in plaats van winst maken;

* Service vergroten.

Dit vergt een totaal andere aanpak. Het integreren van bestaande complexe bedrijfsprocessen wordt niet zomaar uitbesteed aan derden die weinig of geen affiniteit met de bedrijfsvoering hebben.

Voor een succesvolle realisatie kunnen dergelijke projecten beter in eigen beheer ontwikkeld worden. Dit soort ingrijpende veranderingen in organisaties moeten gedragen worden door de hele organisatie, hetgeen juist door deze betrokkenheid wordt bereikt. De technische kennis is soms niet volledig in huis en die kan vervolgens ingehuurd worden.

e-Busters speelt op deze ontwikkeling in door juist in deze specifieke behoefte te voorzien.

Zie verder de website: Http://www.e-busters.nl en met name de teksten onder de kopjes netwerk en ontwikkelingen
Rotterdam, 17-07-2001
Voor meer informatie kunt u vragen naar Marcel Annema 010-475.55.83