Ingezonden persbericht


APC garandeert maximale werktijd via "ECOstructure" -blauwdrukken

Utrecht (Nederland), 17/07/2001

APC (American Power Conversion - Nasdaq:APCC) gaat de blauwdrukken van de "ECOstructure" (EMC/Cisco/Oracle-infrastuctuur) gebruiken om de applicaties van haar klanten een maximale werktijd te kunnen garanderen. Via die blauwdrukken, in combinatie met de expertise die APC over de jaren heeft opgebouwd in het ontwikkelen van noodstroomvoorzieningen (uninterruptible power supplies - UPS'en), gaat de onderneming nieuwe methodologieën uitwerken die een eind maken aan defecten ten gevolge van stroomstoringen en de beschikbaarheid van computerapplicaties aanzienlijk kunnen verhogen.

Het "ECOstructure"-initiatief vergemakkelijkt gezamenlijke implementaties van apparatuur van Cisco en EMC en de e-businessinfrastructuur van Oracle. Daartoe werden een aantal implementatie-blauwdrukken gemaakt, die ook een open toegang bieden tot verscheidene andere e-businessinfrastructuren. APC zal die blauwdrukken gebruiken als een instrument om het vertrouwen in en de betrouwbaarheid van IT-oplossingen te vergroten, en zo ondernemingen ondersteunen als zij met e-business starten.

De fundamenten van computertoepassingen die steeds beschikbaar moeten zijn, vereisen een continue stroomtoevoer, en verschillende applicatie- en beveiligingslagen. APC's noodstroomvoorzieningen zijn uitgerust met precieze koelsystemen en softwarebeheerssystemen waarmee het stroomfundament alvast onaantastbaar wordt. De e-businessklanten kunnen zo de beschikbaarheid van hun dienst optimaliseren.

Het oplossingenpakket van APC is ontworpen om tegemoet te komen aan de stroombehoeften van IT- en telecommunicatietoepassingen. Het aanbod gaat van piekspanningsonderdrukkers die beschermen tegen stroomstoten, over UPS'en die noodstroom voorzien voor alle IT-apparatuur, tot systemen die werken met gelijkstroom (DC) voor de noodstroomvoorziening van telecommunicatiesystemen. Dit aanbod wordt aangevuld met tools voor stroombeheer, -controle en -diagnose en consulting. | END |

Over de ECO-structure
Volgens Forrester Research zal e-business tegen 2003 goed zijn voor een geldstroom van meer dan 3.000 miljard euro. Om dit te kunnen beheersen, zal men moeten kunnen rekenen op technologisch hoogstaande computerinfrastructuren. Daartoe hebben EMC, Cisco en Oracle de ECO-structuur opgericht. In het ontwikkelingscentrum in Redwood Shores werkt de ECO-alliantie samen om het maximum uit elkaars producten te halen. In het centrum wordt uitsluitend gewerkt aan het testen en goedkeuren van bestaande en nieuwe technologieën, zoals Oracle8i, de Oracle Parallel Server en de Oracle Application Server; EMC's Symmetrix Enterprise Storage-systemen en -software en de Cisco 7000-routers, Catalyst 6000-switches, Cisco LocalDirector, Cisco Cache Engine en de Secure PIX-firewall. Meer uitleg staat ook op www.eecostructure.com en
www.ecostructure.apcc.com.
Over APC
American Power Conversion (NASDAQ:APCC) werd opgericht in 1981 en is een toonaangevend leverancier van
noodstroomvoorzieningen en oplossingen voor netwerkbeheer. Tot het assortiment van APC behoren
piekspanningsonderdrukkers, UPS'en (Uninterruptible Power Supply), DC-gebaseerde noodstroomsystemen,
gespecialiseerde koelapparatuur, bekabeling, apparatuur voor de optimalisering van stroomtoevoer, verwante softwareproducten en consulting. De uitgebreide oplossingen van APC, die ontworpen zijn voor thuis- en bedrijfsomgevingen, verbeteren de beschikbaarheid, beheerbaarheid, prestaties van gevoelige elektronische-, netwerk-, communicatie- en industriële apparatuur van gelijk welke omvang. APC heeft zijn hoofdkwartier in West Kingston (Rhode Island/VS) behaalde in 2000 een omzet van meer dan 1,48 miljard dollar. APC staat in de Fortune-1000 en S&P-500. Additionele informatie over APC en haar oplossingen staat op www.apcc.com.
Journalisten,