Politiebericht Cuijk 17-07-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Beerseweg in Mill zijn maandag 31 bestuurders bekeurd die te hard reden. De snelheid van 168 passerende voertuigen is gemeten, hoogste snelheid bedroeg 76 km/u waar 50 km/u mag. Tijdens de controle passeerde een bromscooter die 72 km/u bleek te rijden. Hij kreeg ter plaatse een proces-verbaal.

Dinsdagmorgen zijn 101 bestuurders bekeurd op de Beerseweg in Mill. De snelheid van 460 passerende voertuigen is gemeten waarvan de hoogste snelheid 82 km/u bedroeg waar 50 km/u mag.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Meidoorn in Cuijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag een paar guldens gestolen. Het slot van de auto bleek vernield te zijn. De dader is vermoedelijk gestoord door de claxon die in werking trad.

DIEFSTAL VISHENGELS

Zaterdagavond is een visser aan de Kraaijenbergse Plassen in Katwijk zijn hengels kwijt geraakt. Hij liet de hengels even onbeheerd achter. Bij terugkomst bleken ze verdwenen te zijn. Aan beide hengels zat een zg. vrijloopsysteem. Tevens verdween ook een hengelsteun en 3 electronische beetverklikkers. De waarde loopt in de duizenden guldens.