- PERSBERICHT -

Hoofddorp, 19 juli 2001

ARIBA KONDIGT VERANDERING IN MANAGEMENT AAN

Raad van Bestuur Ariba benoemt voorzitter Keith Krach als interim CEO ter vervanging van Larry Mueller

Ariba, Inc. (Nasdaq: ARBA), leverancier van B2B eCommerce oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat haar Raad van Bestuur voorzitter Keith Krach heeft aangesteld als interim CEO. Keith Krach vervangt hiermee de functie van Larry Mueller. De selectie van een nieuwe CEO is ophanden.

"Ariba's marktleiderschap, haar 'value' propositie en een management team van wereldklasse geven het Bestuur het vertrouwen dat Ariba verder zal gaan met haar strategische initiatieven en het bedrijf in waarde zal toenemen, " zegt Keith Krach. "Voortbouwend op geïmplementeerde maatregelen in het afgelopen kwartaal, willen wij doorgaan met het verbeteren van onze performance, het beheersen van de kosten en het bedrijf in werk te stellen om vertrouwen op te bouwen bij onze aandeelhouders, klanten en werknemers."

Gedurende de periode van bijna twee jaar waarin Larry Mueller werkzaam was bij Ariba, heeft Mueller een wezenlijke bijdrage geleverd aan de groei van het bedrijf en de totstandkoming van diverse key partners en allianties. Namens de Raad van Bestuur zegt Keith Krach: "Het Bestuur van Ariba waardeert Larry's toewijding voor Ariba en wij willen hem dan ook het beste toewensen met zijn toekomstplannen."

Over Ariba
Ariba, Inc. is de wereldwijde marktleidende leverancier van business-to-business (B2B) eCommerce platforms en netwerkdiensten. Door het Ariba B2B Commerce platform, een open, end-to-end infrastructuur van interoperationele software oplossingen en hosted web-based commerce diensten, maakt het bedrijf efficiënte online handel en de integratie en samenwerking tussen B2B marktplaatsen, kopers, leveranciers en service providers mogelijk. Het wereldwijde bereik en de best-of-breed functionaliteiten van het Ariba B2B Commerce platform creëren met behulp van het internet schaalvoordelen en efficiency op processen voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld.


- EINDE BERICHT -