Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmiddag 19 juli 2001
21:14 donderdag 19 juli 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156


* Diefstallen uit autos

COEVORDEN Afgelopen nacht is er uit een auto aan de Wilhelminasingel een autoradio/cd-speler en een aantal cds gestolen. Het is niet precies duidelijk hoe de dader in de auto is gekomen.

MEPPEL Aan de Stationsweg werd afgelopen nacht ook een auto opengebroken en werd een radardetector gestolen.

NOORD SLEEN Op de carpoolplaats bij de N381 werd ook in een auto ingebroken. Gestolen werd de autoradio.


* Inbraak in woning

ZUIDLAREN Afgelopen nacht is er ingebroken in een woning aan de Lemferdinge. De daders kwamen binnen door het forceren van een deur. In de woning zijn diverse vertrekken doorzocht en werd ook nog een deur geforceerd. Vandaag zal gekeken worden wat er precies weg is.

Aan de Hulstlaan in Zuidlaren is afgelopen nacht ook geprobeerd in te breken in en woning. De achterdeur en een raam waren vernield, maar de dader heeft deze niet open kunnen krijgen.


* Inbraak bij bedrijf

ASSEN Bij een bedrijf aan de Lauwers is afgelopen nacht ingebroken en zijn de dieven er met een bos sleutels vandoor gegaan. In het pand was alles doorzocht. Door het forceren van een achterdeur waren de daders in het pand gekomen.


* Diefstal uit zeecontainer

EMMEN Bij een inbraak in een zeecontainer aan de Boermarkeweg zijn een aggregaat en een waterpomp gestolen. Om binnen te komen was het slot van de deur geforceerd. De schade wordt geschat op ruim 3.500,-- gulden.


* Inbraak bij bedrijf

HOOGEVEEN Bij een bedrijf aan de Beukemastraat werd afgelopen nacht ingebroken. De daders kwamen binnen door het ingooien van een balkondeur. Diverse ruimtes werden doorzocht en in het pand aanwezige automaten werd opengebroken. Het geld uit deze automaten, wat kleingeld uit een kassa en uit een spaarpot werd meegenomen.


* Diefstal uit vrachtauto

MEPPEL Bij een bedrijf aan de Eekhorsterweg kwam men er gisteren achter dat er getankt was met een tankpas van een vrachtauto die al geruime tijd stilstond. De pas moet uit de auto, die op het bedrijfsterrein staat, gestolen zijn. Er is inmiddels voor ettelijke duizenden guldens getankt.


* Diefstal uit schuur

DIEVER Bij een inbraak in een schuur aan de Wapserveenseweg zijn afgelopen nacht 3 rijzadels, 2 halsters, 3 hoofdstellen en diverse paardendekens gestolen. De daders zijn vermoedelijk binnen gekomen door een klein, niet afgesloten, deurtje. De schade wordt geschat op ruim 8.000,-- gulden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe