Casema

Delft, 16 juli 2001

Casema Digitale Televisie Markt ontmoet sterren van het witte doek!

Deze zomer trekt Casema op een bijzondere manier de aandacht voor haar product digitale televisie. Gedurende de maanden juli en augustus wordt een groot aantal plaatsen bezocht met de Casema Digitale Televisie Markt. Op leuke en opvallende wijze worden de mogelijkheden van Digitale Televisie onder de aandacht gebracht. De aftrap van deze Casema Digitale Televisie Markt vindt plaats in Delft. Op vrijdag 20 juli en zaterdag 28 juli staat de Digitale Televisie Markt op de Markt in Delft. En op zaterdag 21 juli en vrijdag 27 juli voor de ingang van winkelcentrum In den Hoven.

In drukbezochte winkelcentra staan promotionele marktkramen waar voorlichting wordt gegeven over de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van digitale televisie. Tevens bestaat de mogelijkheid om zich ter plekke te abonneren. De benodigde digitale ontvanger kan dan direct mee naar huis worden genomen. Bovendien zullen look-a-likes van beroemde filmsterren zich onder het publiek begeven en kan men gratis op de foto met zon beroemde ster uit de wereld van de speelfilm.

Digitale Televisie

Digitale televisie wint aan populariteit. Steeds meer mensen halen een digitale ontvanger van Casema in huis waarmee programmas met digitale beeld- en geluidskwaliteit via de kabel kunnen worden bekeken op elke televisie. Het aanbod aan televisiekanalen wordt daarmee enorm verrijkt. Maar dat is niet alles. Zo kan men ook een groot aantal radiozenders (Music Choice) ontvangen die continu en zonder onderbrekingen muziek uitzenden in verschillende genres. Bovendien bieden kanalen als CineNova en Filmtime een ruime keuze uit het enorme aanbod aan speelfilms. CineNova zendt 24 uur per dag de nieuwste films uit. Filmtime geeft de consument de mogelijkheid om via de kabel de speelfilm van zijn keuze te bestellen en te bekijken op het moment dat het hem uitkomt. Dit zogeheten 'pay-per-view' systeem zal in de toekomst op nog meer programma's van toepassing worden. Met een digitale televisie-aansluiting kunnen zelfs videogames op de televisie worden gespeeld. Voor meer informatie over het product digitale televisie kan er gratis contact opgenomen worden met de afdeling Klantenservice, telefoon 0800 - 887 52 92.

Casema

Met 30 jaar ervaring en circa 1,35 miljoen huishoudens als klant is Casema een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. Naast kabeltelevisie is Casema ook actief op het gebied van digitale interactieve televisie, telefonie, Internet, datacommunicatie, pay-per-view en alarmering.