Ingezonden persbericht

Persbericht

marviQ haalt ruim 8 miljoen gulden (ongeveer 4 miljoen euro) op in nieuwe financieringsronde

Amsterdam - 23 juli 2001
marviQ, een Europese e-business services provider, heeft eerder deze week een financieringsronde voor ruim 8 miljoen gulden (ongeveer 4 miljoen euro) afgesloten. Het extra kapitaal werd verstrekt door bestaande en nieuwe investeerders, waaronder ReMark Capital, Twinning en Tritium.

Tegelijkertijd kondigde marviQ de ondertekening aan van een Europese alliantie met Accenture in de Financial Services markt. Verder heeft marviQ de gunning gekregen voor een contract door een van de grootste geestelijke gezondheidszorg instellingen in Nederland, daarbij gerenommeerde concurrenten achter zich latend. Dit contract omvat het leveren van een geïntegreerde online zorg-management dienst.

Het nieuwe kapitaal word gebruikt voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van het marviQ Integration Platform, en voor sales en marketing doeleinden. Het marviQ Integration Platform stelt bedrijven in staat om hun legacy omgeving naar het internet te ontsluiten, uit te breiden met meer functionaliteit en nieuwe en bestaande diensten over het internet aan te bieden aan klanten, partners en werknemers. Met het marviQ Integration Platform bevrijden bedrijven zich van de beperkingen van hun bestaande infrastructuur, terwijl ze tegelijkertijd met een zeer korte time-to-market nieuwe en verbeterde diensten kunnen aanbieden.

marviQ
marviQ is een Europese e-business service provider die geïntegreerde zakelijke oplossingen levert op basis van het eigen marviQ Integration Platform. Met de oplossingen van marviQ kunnen bedrijven, hun medewerkers en hun partners via internet samenwerken en zo gecentraliseerde toepassingen en data delen.

Met het Unlock, Extend, Connect-principe van het marviQ Integration Platform kunnen bedrijven en groepen bedrijven hun bestaande ICT-infrastructuur ontsluiten, integreren en koppelen aan internet. Verder kunnen zij op internet gebaseerde functionaliteit, zoals CRM, ERP, Document Management en Workflow Management, toevoegen in één geïntegreerde omgeving. marviQ kan met haar eigen 100% Java-architectuur elke beheerde service bieden in een compleet beveiligde internetomgeving, op basis van toonaangevende ASP-technologie. Wereldwijd wordt marviQ gezien als één van de beste technologie-leveranciers en ze werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers als Documentum, IBM, iPlanet, Lawson, MCI Worldcom, Microsoft, Oracle en Sun Microsystems. In de klantenkring van marviQ vinden we onder meer ING / Nationale Nederlanden, Wolters Kluwer, S&L Zorg en MeyerMonitor. Meer informatie op: www.marviQ.com.