Ingezonden persbericht


- PERSBERICHT -

Hippolytushoef, 23 Juli 2001

'Unieke service door gebruik van nieuw marketingsysteem'

DAGELIJKS MARKETINGADVIES VOOR ONDERNEMERS IN HET MKB

CN Internet Marketing, specialist in marketingadviezen voor het Internet, breidt haar dienstenpakket uit met 'de dagelijkse marketingtip voor het midden en kleinbedrijf' ( http://www.marketingcursus.nl/marketingtip ).

Iedere werkdag verschijnt er een nieuwe tip voor ondernemers, met daaraan gekoppeld een uitleg voor de ondernemer hoe de tip in de praktijk is toe te passen. Door de nieuwe dienst garandeert CN Internet Marketing waardevolle informatie die tot meer omzet leidt.

"Kwaliteits tips, met uitleg zijn nu beschikbaar voor bedrijven en organisaties die meer uit hun marketing willen halen, zonder hoge kosten", zegt Nils Luyt, mede oprichter en directeur van het in Hippolytushoef gevestigde bedrijf.

De nieuwe service is mogelijk, doordat CN Internet Marketing beschikt over een uitgebreide kennisdatabase op dit gebied. De ondernemer kan nu stap voor stap zijn kennis uitbreiden.

"Omdat de ondernemer er dagelijks mee geconfronteerd wordt doet het exact de zaken die nodig zijn om succesvol te worden: continu herinneren, aanmoedigen, teambuilding, specialistisch advies geven en doelstellingen vastleggen", aldus Nils Luyt.

Het systeem is éénvoudig en makkelijk toe te passen daar het dagelijks ± 10 minuten in beslag neemt. CN Internet Marketing maakt gebruik van in de praktijk bewezen technieken. De doelstelling van de nieuwe service is om het Nederlandse midden en kleinbedrijf wat betreft internet marketing op een hoger niveau te brengen.

"Bij CN Internet Marketing hebben ze 6 jaar kennis en ervaring van de directe verkoop en internet marketing samengevoegd tot een bijzonder efficiënt systeem dat snel toepasbaar is," vertelt Luyt. Hierdoor kan het bedrijf klanten snel de noodzakelijke kennis bijbrengen. Het bedrijf heeft gekoppeld aan de tip een forum geopend voor ondernemers uit het MKB, deze dient als vraag en antwoordbaak.

CN Internet Marketing is gevestigd op de Rotgangs 1 in Hippolytushoef en bestaat sinds begin 1999. Het bedrijf is een combinatie van een marketing adviesbureau en services zoals e-mail verspreiding. CN Internet Marketing biedt haar klanten diverse diensten aan zoals e-mail marketing advies, copywriting, databaseverhuur, emailscripting, autoresponders, workshops.

Voorbeelden van klanten van CN Internet Marketing zijn Replyservices.nl, Debeste.nl en adnetcom.nl.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (