Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij


Kaarten behorende bij 'Ontwerpbesluit zand- en lössgronden'

Op deze site vindt u de kaarten die horen bij het Ontwerp-Besluit zand- en lössgronden (Bzl). Het Bzl wijst de zand- en lössgronden aan en wijst daarbinnen de uitspoelingsgevoelige gronden ('droge gronden') aan. De verliesnormen van MINAS (het mineralenaangiftesysteem) zijn verschillend voor de verschillende grondsoorten. Het Bzl is gebaseerd op de Meststoffenwet.
Het ontwerp-besluit is op 6 juli 2001 gepubliceerd in de Staatscourant. Tot 3 augustus 2001 is het mogelijk om opmerkingen over dit ontwerp-besluit in te dienen bij het ministerie van LNV (Directie Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK Den Haag). De tekst van het ontwerp-besluit (PDF-formaat, 41 Kb) kunt u elders op de LNV-site

ZIE HET ORIGINELE BERICHT VOOR OPHALEN VAN PDF-BESTANDEN

vinden.
De kaarten zijn in papieren vorm in te zien in de bibliotheek van het ministerie van LNV in Den Haag en bij de regiokantoren van LNV in Eindhoven, Deventer en Groningen.
Op deze site staan exact dezelfde kaarten, maar dan in digitale vorm. Onderstaande tekst geeft nadere uitleg over het gebruik van deze digitale kaarten.

up

Toelichting op het gebruik van de digitale kaarten

Een waarschuwing vooraf. Op deze site staan de kaartbladen van het ontwerp-Bzl in de vorm van pdf-bestanden. Het zijn grote bestanden: tot 9 megabyte (Mb) groot. Hebt u geen snelle internetverbinding, dan is het downloaden van deze bestanden tijdrovend. Bedenk daarom eerst of u het kaartblad echt wilt zien voordat u het aanklikt. De omvang is bij elk kaartblad vermeld.

Zie het origineel http://www.minlnv.nl/thema/mest/inftm04.htm .


© 2001 Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, Den Haag & Alterra, Wageningen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt, in enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (directie Landbouw) of Alterra (afdeling Bodem en Landgebruik).