Ingezonden persbericht

PERSBERICHT:

Steph Weigert
Sales and Public Relations
Tel. 020-6691016
Email: pr@secondhandmac.com

Amsterdam, 25-7-2001

www.tweedehandsmac.nl gaat internationaal en lanceert www.secondhandmac.com

Sinds de lancering van TweedehandsMac, de Nederlandse Macintosh vraag en aanbod site, hebben wij veel nuttige aan- en opmerkingen van trouwe bezoekers mogen ontvangen. Mede door deze input is de site uitgegroeid tot wat het nu is; een toonaangevende Macintosh handelsplaats voor alle "niet nieuwe Mac en Mac compatible hard- en software in Nederland en België".

De logische update naar een nieuwe lay-out en verbeterde functies heeft geleid tot een internationalisering van het concept. Na 6 maanden werk presenteren we dan ook met gepaste trots de engelstalige versie, www.secondhandmac.com. Vandaag gelanceerd in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Ierland, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika.

Naast de vernieuwde lay-out zijn de belangrijkste verbeteringen:
- Meer categorieën

- Uitgebreide zoekmogelijkheden (ook op prijs)
- Zoekmogelijkheid naar alle advertenties van 1 aanbieder.
- Het aantal advertenties van een aanbieder is zichtbaar.
- Het aantal 'views' of keren dat een advertentie is getoond is zichtbaar.
- 'Specials' menu voor de populairste categorieën
Meer info over de nieuwe functies bij de advertenties is te lezen bij 'Explanation of ad features' bovenaan de pagina's met advertenties op SecondhandMac.com.

Het is de bedoeling om binnen afzienbare tijd de functies en lay-out van de nieuwe versie toe te passen op tweedehandsmac.nl.

Zoals gebruikelijk horen we graag wat de Nederlandstalige Macintosh gebruiker ervan vindt. Alle op en aanmerkingen zijn welkom op webmaster@tweedehandsmac.nl

Jeroen Tijdgat
Steph Weigert

www.TweedehandsMac.nl
www.SecondhandMac.com