Politiebericht Oss 29-07-2001
Politiebericht district Maasland

MISHANDELING DOOR EX-VRIEND (Oss)

Zaterdagmiddag deed een 24-jarige inwoonster uit Oss aangifte van mishandeling door haar 35-jarige ex-vriend aan de Angoralaan in haar woonplaats. De verdachte kon korte tijd later op de Kromstraat in Oss worden aangehouden. De vrouw hield aan de mishandeling een bloedende mond en neus over. De mishandeling had te maken met eerdere relatieproblemen. Diezelfde avond zocht de verdachte zijn ex-vriendin weer op en sloeg haar met haar hoofd tegen de muur. Hij is weer aangehouden en ingesloten.

MAN GEEFT AGENT ELLEBOOGSTOOT (Oss)

Van zaterdag op zondag heeft een 39-jarige inwoner uit Megen op de Terwaenen in Oss een politieman een elleboogstoot gegeven. De agent was terplaatse in verband met horecatoezicht bij het sluiten van een café. De verdachte had zich gedurende de avond in het café al vervelend tegen de bezoekers gedragen. Buiten gaf hij de achter hem lopende politieman plotseling een elleboogstoot. De bril van de agent werd hierdoor vernield. De verdachte is hierop aangehouden en ingesloten.

BELEDIGING (Oss)

Van zaterdag op zondag is op de Raadhuislaan in Oss een 45-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor belediging. De man stak zijn middelvinger op naar surveillerende agenten. Hij is aangehouden.

BEROOFD VAN GSM (Oss)

Zaterdagmorgen is een 19-jarige inwoner uit Oss beroofd van zijn GSM. De man kwam twee jongens op een fiets tegen die de GSM in het voorbijgaan van hem afpakten. Toen het slachtoffer de telefoon terugeiste werd hij bedreigd met een mes. De Politie onderzoekt de zaak.